Aneesa Saddique: İnançlarıma aykırı işleri reddediyorum

Aneesa Saddique: İnançlarıma aykırı işleri reddediyorum

Yıldızı hızla parlayan ünlü model Aneesa Saddique, modellik yaparken kendi inançlarına ve kültürüne aykırı olan işleri kabul etmediğini ifade etti.

Şu an için gerçekleştirdiği her rezervasyonda kontrolü tam olarak elinde bulundurduğunu neleri yapıp yapamayacağı hususunda çok sesliliğinin kendi lehine olumlu sonuçlarını gördüğünü belirtti.

Bunun çok önemli bir adım olduğunu söyleyen Aneesa Saddique “Pakistanlı ve Müslüman bir kadın olarak inançlarıma aykırı gördüğüm hiçbir işi yapmam. Çıplaklığı ön plana çıkaran işler ile karşı cins ile yakınlaşmayı gerektiren işleri reddediyorum” dedi. Kendisine özgü kurallarının kendisini diğer modellerden daha az profesyonel yapmadığını belirten Aneesa Saddique, “Bu yalnızca kendime sadık kaldığıma ve işleri kendi yoluma göre gerçekleştirdiğim anlamına geliyor” dedi.

AİLESİNİN VE ARKADAŞLARININ ISRARIYLA BAŞLADI

Geçmişinde öğretmenlik ve makyaj sanatkârlığı bulunan ünlü model Aneesa Saddique,
Modelliğe başlaması hususunda öncelikle ailesine ve arkadaşlarına teşekkür etti.
Saddique, “Bana her zaman söyledikleri şey model özelliklerim bulunduğu ve bunu mutlaka denemem gerektiğiydi. Lakin ben bana söylenen tüm bu sözleri birer iltifat olarak kabul ettim” dedi.

Ailesinin ve arkadaş çevresinin süregelen teşvikleri neticesinde mankenlik yapmaya başladığını ifade eden ünlü süper model, “Bir yıl süren mankenliğimin ardından aslında bu işi sevdiğimi fark ettim. Bu işi bir hobiden ziyade profesyonel bir iş olarak gördüğümden kariyerime profesyonel olarak devam etme kararı aldım” dedi.

Profesyonel bir model olarak hayatına devam etmesi için hayatında bir takım ayarlamalar yapmak durumunda kaldığını ifade eden Aneesa Saddique, “Kendimce ilk mücadeleyi, kilolarım ile yaptım. Aslında kilolu biri değildim ama ilk başlarda kendimi diğer mankenlere oranla daha kilolu hissettim. Bir model olarak çalışıyorsanız, kameranın yalan söylemediğinin farkında olursunuz ve risk almaktan kaçınırsınız” dedi. Yaşam tarzını sağlıklı beslenme ve zindeliğe dönüştürme yolunda adımlar attığını ifade eden Aneesa Saddique “Beslenmemde karbonhidratı azalttım, akşam saat sekizden sonra yemeği kestim. Her yemekten sonra yeşil çay içmeye ve haftada üç-dört kez spor salonuna gitmeye başladım” dedi.

Çevresindeki pek çok kişinin bir mankenlik ajansıyla çalışması gerektiği yolundaki tavsiyelerine uyarak bir ay kadar bir mankenlik ajansı ile çalıştığını söyleyen Aneesa Saddique, ancak bunun kendisi için bir işe yaramadığını ve bu sebeple kendi işini kendisinin yönetmesine karar vererek L’amour isimli şirketi kurduğunu ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN