Ankara'daki öğrencilere dev destek: Belediye çocuk başı 330 TL ödeyecek!

Ankara'daki öğrencilere dev destek: Belediye çocuk başı 330 TL ödeyecek!

Ankara'da okuyan öğrenciler için büyük bir eğitim desteği seferberliği başlatıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, 14 bin öğrenci için aylık kantin destek ödemesi gerçekleştireceklerini duyurdu. ABB Başkanı Yavaş, Ankara'da hiçbir çocuğun karnı aç olarak eğitim almayacaklarını vurgulayarak, "Biz varız" diye konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, 14 bin ilkokul öğrencisine aylık 330 TL kantin ödeneği verilme çalışmasını başlattıklarını açıkladı. ABB Başkanı Yavaş, Kent genelinde hiç bir öğrencinin karnı aç bir şekilde eğitim almayacağını söyledi ve kendilerinin öğrencilere destek olmak için yanlarında olduklarını söyledi.

İLKOKUL ÖĞENCİLERİNE 330 TL KANTİN DESTEĞİ

Ankara'da Belediye çocuk başı 330 TL ödeyecek

İlkokulda eğitim gören 14 bin çocuk için aylık olarak 330 TL tutarında bir kantin desteği verileceğini bildiren ABB Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesaplarından projeyle ilgili şu duyuruyu yaptı:

“Yeni eğitim öğretim yılı başlarken çocuklarımıza güzel bir haberimiz var. 14.000 ilkokul çocuğumuza aylık 330 TL kantin sağlamaya başladık. Ankara'da hiçbir çocuk okula aç gitmez, biz buradayız.

ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ DE SAĞLANACAK

Başkent Ankara, geçtiğimiz günlerde bir karar aldı ve alınan karar gereği ailesi sosyal yardımlardan faydalanan 42 bin öğrenci için toplu taşıma kayıt ücretlerinin ve aynı zamanda 6 bin öğrencinin ulaşım ücretlerinin karşılanaağını duyurdu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN