Annem filminin konusu nedir? Annem filmi vizyona girdi mi? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Annem filminin konusu nedir? Annem filmi vizyona girdi mi? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Annem filmi 20 Eylül 2019'da vizyona girdi. Drama türündeki film oldukça beğenildi. Henüz Annem filmini izlemeyen binlerce kişi filmin konusunu ve oyuncu kadrosunu merak ediyor. Sumru Yavrucuk ve Özge Gürel'in başrollerini paylaştığı Annem filmi detaylarına ve fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Annem filmi vizyona girdi. Sinemalarda gösterimi devam eden film ile ilgili "Annem filmi konusu nedir?" ya da "Annem filmi oyuncu kadrosunda kimler var?" sorusu sıkça araştırılıyor.

Annem, Mustafa Koton'un yönetmenliğini, Ayşe Balıbey Tanıl, Evren Erdoğan ve Bener Karaçor'ın senaristliğini, Candan Erçetin'ın müziğini paylaştığı 2019 yapımı film... 

ANNEM FİLMİ KONUSU NEDİR?

2019 yapımı film Annem, üniversite için ailesini bırakıp İstanbul’a giden Nazlı’nın, yaşadıkları sonucu sevmediği kasabasına dönüşünü ve annesi ile arasındaki güçlü bağı anlatıyor.

19-10/09/annem-53.jpg

ANNEM FİLMİ OYUNCU KADROSU

Başroller: Özge Gürel ve Sumru Yavrucuk

Tuna Orhan,

Sercan Badur,

Fatma Toptaş,

Itır Esen,

Fülya Özcan,

Zuhal Acar

Tuğçe Karabayır

ANNEM FİLMİ FRAGMAN

Evladı için imkansızlıkları mümkün hale getiren fedakâr bir anne, annesinden utanan ve bir an önce kurtulmak isteyen genç kız… Üniversite ile başlayan yolculuğu Nazlı’yı büyüdüğü köyden uzaklaştırmıştır. Fakat yıllar sonra doğduğu köye, annesine geri dönmek ister. Keşkelerle geçen yıllar… Candan Erçetin Annem şarkısını 20 yıl sonra film için tekrar seslendirdi…

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN