Anneniz Bu Hediye İle Mutfaktan Çıkmayacak! İşte Karaca'dan Annelerin Yüzünü Güldürecek Yüzde 50 İndirim Fırsatı

Anneniz Bu Hediye İle Mutfaktan Çıkmayacak! İşte Karaca'dan Annelerin Yüzünü Güldürecek Yüzde 50 İndirim Fırsatı

Anneler gününe günler kala, hediye arayışı da hızlanmaya başladı. Annelerini sevindirmek ve bu özel günü kutlamak için dünya markaları da düğmeye bastı. Anneler gününe özel fırsatlar sunan Karaca ise ağızları açıkta bırakacak bir kampanya başlattı. İşte Pazar gününe kadar devam edecek Karaca kampanyası.

Anneler günü için çocuklar hem uygun hem etkileyici hediyeler için derin bir araştırmaya koyuldu. Yüksek enflasyon ve fahiş fiyatlardan dolayı her şeye zam gelirken, dünya markaları da annelerin yüzünü güldürecek bir kampanya ile geldi. Türk markası olan olan Karaca'dan da Anneler Günü'ne özel fırsatlarını yayınladı. 2 al 1 öde kampanyası başlatan Karaca'nın bu fırsatları ile annenize en özel hediyeleri alabilirsiniz. İşte Karaca'nın Anneler Günü için fırsat kampanyası.

anne.jpg

ANNELERİN YÜZÜ KARACA İLE GÜLECEK

Türkiye’nin önde gelen markaları arasında yer alan Karaca sunduğu fırsat kampanya ile anneler yüzünü güldürürken, cepleri de sevindirecek. Anneler Günü'nde ne alsam diyenler bu habere göz atmadan karar vermesin. Çünkü Karaca süper bir kampanya ile müşterilerinin karşısında çıktı. İnternet üzerinden da yapılacak olan alışverişlerde sepette indirim fırsatları mevcut. Sepete attığınız her ürün için 2 al bir öde kampanyasından yararlanacaksınız. Bu uygulama Karaca mağazalarında da geçerli olacak.

anne9.jpg

MAĞAZALARDA YÜZDE 50, SEPETTE YÜZDE 45 İNDİRİM

Türkiye'nin en iyi mutfak ve ev ürünlerini piyasaya sunan Karaca ‘"Ben Kalp Annem Annem Kalp Karaca’" sloganı Anneler Günü kampanyası başlattı. Anneleri için hediye almak isteyenlere yüzde 50'lere varan indirimler sunan Karaca, internet üzerinden siparişler de ise yüzde 45'e varan sepet indirimi sunmakta. Karaca'nın Anneler Gününe özel kampanyasında Süpürge makinasından, tencere setine, halıdan, mutfak robotuna kadar birçok ürünü anneniz için 200 TL Karaca bonus kazanma şansıyla alabilirsiniz. Mağaza ya da internet üzerinden yapılan 1.000 TL ve üzerinde yapılan alışverişlerde 200 TL'lik Karaca bonusundan yararlanabilirsiniz.

karaca8.jpg

HEM TAKSİT AVANTAJI HEM HEDİYE SETİ KAZANIN

Anneler günü için avantajlı taksit seçenekleri sunan Karaca'da 200 TL alışverişlerde 7 taksit fırsatı bulunmakta. Karaca'nın 2 al 1 öde kampanyasından yararlananlar için Vantuz Süpürge alana, Vantuz Slim Dikey Süpürge, Funday Waffle makinesi alana, Smoothie Blender Set hediye gibi seçenekler sunulmakta. Alınan ürünler ise yine ücretsiz kargo ile evlerinize kadar getirilmeltedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN