Annesinin intiharını anlattı duyanlar gözyaşlarına boğuldu! Ünlü oyuncu Ali Sürmeli, "Benim sonum da..."

Bir dönemin unutulmaz yapımları arasında yer alan 'Kurtlar Vadisi' dizisinde canlandırdığı 'Zaza Dayı' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ali Sürmeli'nin annesi Akçe Sürmeli eylül ayında intihar etmişti. Annesinin intiharından sonra sessizliğe bürünen ünlü oyuncu ilk kez konuştu. Ünlü oyuncunun açıklamaları hayranlarını gözyaşlarına boğdu.

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan 'Kurtlar Vadisi' dizisinde canlandırdığı 'Zaza Dayı' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ali Sürmeli, eylül ayında intihar eden annesi Akçe Sürmeli hakkında ilk kez konuştu. Ünlü oyuncunun açıklamaları hayranlarını gözyaşlarına boğdu.

İzmit’in Derince ilçesindeki evinde bakıcısıyla birlikte yaşayan 5 çocuk annesi Akçe Sürmeli, eylül ayında evinin bahçesindeki ağaca kendini iple asarak intihar etmişti. Annesinin intiharı sonrasında konuşan Çetin Sürmeli, annesinin uzun süredir kolon kanseri tedavisi gördüğünü belirterek, "Annem 2 yılda iki büyük operasyon geçirdi. Annem kolon kanseri ameliyatlarından sonra acıya dayanamadı, çok üzgünüz" demişti.

Akçe Sürmeli'nin intiharından bu yana gözlerden uzak bir yaşam süren ünlü oyuncu Ali Sürmeli, annesinin intiharı hakkında ilk kez konuştu.

ali-surmeli-intihar-eden-annesi-hakkinda-ilk-kez-15485347_9806_m

"BENİM SONUM ÖYLE OLMASIN DİYE..."

NTV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Bambaşka Sohbetler' programına konuk olan Ali Sürmeli, Ceyda Düvenci'nin sorularını yanıtlayarak hayranlarını gözyaşlarına boğdu.

Annesinin intiharıyla sarsılan oyuncu, "Annem müthiş bir oyuncuydu. Ben de anneme benziyormuşum. Annem sahneye hiç çıkmadı, hayatta oynardı. Bir gün dayanamayarak anneme 'bana Oscar verirlerse sana getireceğim' demiştim. Ölene kadar da bu annemin aklına geldi. Annem oyunculuğundan kendi bıkıp usandı ve intihar etti. Benim sonum öyle olmasın diye o yaptı herhalde" dedi.

"BEYNİMDE NE VARSA ALDILAR"

Düvenci'nin "Seni bir dingin görüyorum" sözleri üzerine kendi sağlık durumundan bahseden Ali Sürmeli, "İki sene önce bir ameliyat yaptılar ve beynimde ne varsa aldılar. Doktorum 'bundan sonra başka bir hayat yaşa' dedi. 2 sene önce beyin kanaması geçirmişim. Bu ameliyat benim için bir dönüm noktası oldu. Ameliyattan sonraki halimden çok memnunum çünkü öncesinde hep başım ağrıyordu. 10 yaşından beri çektiğim baş ağrısından dolayı gitmediğim doktor kalmadı. Ameliyattan sonra hiç baş ağrım olmadı" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN