Arabası olmayanlar dikkat! Fiat Egea'da hayal gibi indirim gerçek oldu: 2023 model sıfır araçta bayram havası estiren fiyat!

Arabası olmayanlar dikkat! Fiat Egea'da hayal gibi indirim gerçek oldu: 2023 model sıfır araçta bayram havası estiren fiyat!

Fiat Egea markası ötv indirimli 147 bin TL'ye kampanya. Son günlerin en iyi otomobil kampanyalarından biri. İtalya'nın marka devi Fiat egea'dan yeni yıl sürprizi.

Arabası olmayanlar dikkat! Fiat Egea'da hayal gibi indirim gerçek oldu: 2023 model sıfır araçta bayram havası estiren fiyat! Fiat Egea 147.000 TL ÖTV muafiyetiyle satışta! İşte detaylar...

araba

FİAT EGEA 147 BİN TL İLE SATIŞTA

Fiat Egea vatandaşlara sürpriz bir ayrıcalıklı ile birlikte geliyor. 147 bin TL ÖTV muafiyetiyle vatandaşlar sıfır model Egea otomobil alabilecekler. İtalyanın en ünlü markalarından biri olan Fiat Egea, bu sene adından söz ettirmeyi başarıyor. Yaptıkları indirim kampanyaları ile birlikte otomobil tutkunlarının radarına takılıyorlar. Her gün bir çok kişi Fiat Egea'dan otomobil almaya geliyor. Fiyatı duyan koşa koşa geliyor. Bu indirim kampanyasına ilişkin hususların ayrıntılı olarak açıklanması da firmadan bekleniyor.

fiat

147 BİN ÖTV İNDİRİMİ

147 bin TL ÖTV indirimi ile birlikte şahıslar avantajlı kampanyalardan faydalanma imkanlarına sahip oluyorlar. Bu ekolde, kendilerine yüklenen misyonu başarılı şekilde yerine getiren Fiat Egea markası, indirimli fiyatları ile göz dolduruyor. Vatandaşların beklentilerini de karşılayan markaya her gün binlerce istek geliyor. Kampanyalara ilişkin bilgileri elde etmek için Fiat Ege mağazalarını ziyaret ederek geniş kapsamlı bilgiler elde edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN