Aralık ayı o burçlara yarayacak! Hem aşkta kazanacaklar hem de...

Aralık ayı o burçlara yarayacak! Hem aşkta kazanacaklar hem de...

Kasım ayında yüzleri gülmeyen bu burçlar yeni ayla birlikte şans kapılarını aralıyacak. Aralık ayı ile birlikte hem maddi açıdan hemde aşkta kazanacak burçlar belli oldu. Aradığı aşkı bir türlü bulamayanlar dikkat! İşte Aralık ayının en şanslı 4 burcu...

2022 yılının son çıkışında şansı yakalayan burçları belli oldu. Aralık ayında hem maddi açıdan hem de aşk yönünden kazanacak burçları bu haberde. Aşk cephesinden yüzü bir türlü gülmeyenler dikkat! İşte Aralık ayının aşkta kazanacak burçları...

HEM AŞKTA KAZANACAKLAR HEM DE...

Aralık ayıyla beraber güncel burç yorumları merak konusu oldu. Yeni yıla sayılı günler kala aradığı şansı ve aşkı bulmak isteyen kişiler burç yorumlarını yakından takip ediyor. Bizde sizler için yeni ayla birlikte yüzleri gülecek burçları araştırdık. Aşkta yüzü gülmeyenler toplanın! İşte Aralık ayının en şanslı burçları;

AŞKTA YÜZÜ GÜLECEK 4 BURÇ;

1- BALIK

Listenin en başında Balık burçları yer alıyor. Balık burçları Aralık ayının ilk 3 haftasında çok mutlu olacak. Bu süreçte enerjinizi aşka yönlendireceksiniz. Beklediğiniz tutku dolu aşk bir anda kapınızı çalacak. Sakın umutsuzluğa kapılmayın. Bu süreçte hiç olmadığınız kadar mutlu olacaksınız. Balık burcu, 20 Aralık'a kadar güçlü bir enerji yaşayacak. Romantik ilişkiniz konusunda altın çağı yaşayacaksınız. Ay boyunca işler hızla ilerleyecek. Birdenbire aynı eve taşınmaya karar verebilirsiniz, hatta evlilik teklifi bile alabilirsiniz. Hazırlıklı olun, sizi ayınız geliyor!

2- İKİZLER

Kararsızlıklarıyla bilenen İkizler, Aralık ayında 32 diş gülecek. İlişki konusunda doğru tercih yapıp yapmadığınızı merak ediyor olabilirsiniz. Bu ay kendinizden sakın umudu kesmeyin. Çünkü aşk kapınızı çalacak. Belki de hiç aşk açısından bakmadığınız o insana gönülünüzü kaptırıvereceksiniz.

kmgfgfgf-86.jpg

3- YAY

Kararlarından her zaman pişman olan Yay burçları Aralık ayında en iyi sonuçları elde edecek. Bu ay aşk yüzünüze gülecek! Kararlarınızın arkasında durun ve bu yolda ilerleyin.

4- YENGEÇ

Aralık ayının yüzü gülecek olan burçlarından biri de Yengeç olacak. İlişkilerde, gerçekler bir şeyleri değiştirmeye yarar. Kendinizi savunmayı seviyorsunuz ama bir kere de adım atmalısınız. Duygusal yönünüzü besleyecek, sizi çok iyi anlayacak birisi karşınıza çıkacak. Sadece birazcık zaman o kadar.

ARALIK AYININ EN ŞANSLI BURÇLARI

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURCU

Boğa ve yükselen boğa burçları 2022 yılında oldukça zor süreçler geçirdi. Ancak 2022 yılının son günlerinde aradıkları şansı buluyor. Yeni Ay'ın etkisi ile birlikte değişim içerisine giren boğa ve yükselen boğalar maddi açıdan bolluk yaşayacak. Maddi açıdan bolluk bulamayan boğa burçları ise ruhen kendisini yenileyecek.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURCU

2022 yılında dişini sıka sıka yılsonuna gelen terazi ve yükselen terazi burçları sonunda şansı yakaladı. Sabrın sonu selamettir dedikleri bu olsa gerek. Terazi ve yükselen terazi burçları son ayda maddi açıdan öyle bir güçlenecek ki görenler kıskanacak. İş hayatlarında yeni fırsatlar kapıyı çalarken dikkatli değerlendirmekte fayda var.

lkmmm.jpg

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURCU

Başak ve yükselen başak burçları yenilenme enerjileri ile birlikte parlak bir döneme giriş yapıyor. Zorlu süreçleri geride bırakan başak burçları olumlu sonuçlarla karşılaşacak. Aralık ayında enerjiniz zirveye ulaşırken 2023 yılında da devam edecek. Aralık ayı içerisinde yeni ev, yeni çevre ve arkadaşlar edinebilirsiniz. Yılsonunda istediğinize ulaşacaksınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN