Aras Bulut İynemli'den 'SİT alanında inşaat' açıklaması

Aras Bulut İynemli'den 'SİT alanında inşaat' açıklaması

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, İzmir'de satın aldıkları birinci derece doğal SİT alanında kalan tarlaya inşaat yapmaya çalıştıkları iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. İynemli, ağaçların kesilmediğini belirterek sadece arazinin sınırlarını belirlemek üzere tel örgü çekildiğini belirtti.

Pazartesi günü final bölümünü yapan çok izlenen dizi Çukur'un başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli hakkındaki iddialara yanıt verdi.

İzmir'in Karaburun’da satın aldıkları birinci derece doğal SİT alanında kalan tarlaya inşaat yapmaya çalıştıkları iddialarıyla ilgili ajans aracılığıyla açıklama yapan İynemli, "Sadece arazinin sınırlarını belirlemek üzere tel örgü çekilmiş ve arazi içindeki çalılar temizlenerek ağaç dikilmesine uygun hale getirilmesi sağlanmıştır. Söz konusu arazi ile ilgili imar düzenlemelerine ve SİT alanına ilişkin kurallara sonuna kadar uyulmaktadır" dedi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sanatçımız Aras Bulut İynemli'nin ortağı olduğu bir şirkete ait olan arsada herhangi bir inşaat çalışması kesinlikle söz konusu değildir. Kesinlikle ağaç kesilmemiştir. Sadece arazinin sınırlarını belirlemek üzere tel örgü çekilmiş ve arazi içindeki çalılar temizlenerek ağaç dikilmesine uygun hale getirilmesi sağlanmıştır.

Söz konusu arazi ile ilgili imar düzenlemelerine ve SİT alanına ilişkin kurallara sonuna kadar uyulmaktadır. Hiçbir şekilde yasalara aykırı inşaat faaliyeti yapılmayacaktır.

Aras Bulut İynemli bugüne kadar olduğu gibi her zaman doğaya ve yasal düzenlemelere sonuna kadar saygılı olmaya devam edecektir."

NE OLMUŞTU?

‘Çukur’ adlı dizinin başrol oyuncularından Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan ve yönetmen Sinan Öztürk ile oyuncu Kerim Sarp Apak’ın, İzmir’in Karaburun ilçesinde satın aldıkları birinci derece doğal SİT alanında kalan arsaya inşaat yapmak istediği iddia edilmişti. Karaburun Belediyesi, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN