Aras Bulut İynemli'nin Atatürk dizisi ne zaman, hangi kanalda, oyuncuları kimler?

Aras Bulut İynemli'nin Atatürk dizisi ne zaman, hangi kanalda, oyuncuları kimler?

Aras Bulut İynemli'nin Mustafa Kemal Atatürk'ü oynayacağı 'Cumhuriyet' dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Temmuz ayında çekimlere başlanan dizi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü olan 2023 Ekim ayında Disney Plus'ta yayınlanacak. Atatürk rolüne sıkı bir şekilde hazırlanan Aras Bulut İynemli de proje için imajını yeniledi. İşte, Aras Bulut İynemli'nin Atatürk dizisi hakkında son bilgiler...

4 yıl süren Kurtuluş Savaşı'nın ardından Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde 1923 yılında kurulan Türkiye Cumhuriyeti, 2023 yılında 100. yılını kutlayacak. Özel kuruluşlar ve devlet kurumları tarafından yıl boyunca pek çok etkinlik düzenlenecek. Bu kapsamda ülkemizde hizmet veren dijital platform Disney Plus, 2023 yılında 'Cumhuriyet' dizisiyle seyircilerin karşısına çıkacak.

aras-bulut-iynemli-ataturk.jpg

ARAS BULUT İYNEMLİ'NİN ATATÜRK FİLMİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dizi-film sektörünün son dönem yükselen yıldızlarından Aras Bulut İynemli, 'Cumhuriyet' dizisinde Mustafa Kemal Atatürk'ü oynayacak. Konusu hakkında henüz net bilgi bulunmayan dizi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü olan 2023 yılının ekim ayında yayınlanacak.

6 bölümden oluşacak dizinin çekimleri geçtiğimiz temmuz ayında başladı.

Aras Bulut İynemli geçen aylarda proje ile ilgili olarak, "Mustafa Kemal Atatürk'ü anlatan bir projemiz olacak. Ben de Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracağım. Çok heyecanlıyım. Çünkü böyle bir rolü canlandırmak büyük bir onur ve gururdur. Projeyle ilgili çok bilgi veremiyorum. Yapım şirketi zamanı gelince açıklama yapacaktır. Atatürk'ü elimizden geldiğince en iyi şekilde anlatmak tek amacımız" dedi.

disney-plus-ataturk-filmi.jpg

ARAS BULUT İYNEMLİ'NİN ATATÜRK FİLMİ NEREDE YAYINLANACAK?

Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in yer aldığı 'Cumhuriyet' dizisi, Walt Disney'in dijital yayın platformu 'Disney Plus'ta seyirciyle buluşacak. Merakla beklenen filmin, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel olması dolayısıyla her bir detay üzerinde titizlikle duruluyor.

'Cumhuriyet' dizisini kamuoyuna ilk kez gazeteci Ayşe Arman şu paylaşımıyla duyurmuştu: "Duyduk duymadık demeyin. İki yıl sonranın bomba haberini şimdiden sizinle paylaşıyorum. 2 yıldır senaryo çalışması gizlilik içinde süren harbi büyük bir projeden söz ediyorum. Projeyi Lanistar Medya yapıyor. Peki başrolü, yani Atamızı kim canlandıracak? Cevap veriyorum: Aras Bulut İynemli."

mustafa-kemal-ataturk-filmi.jpg

CUMHURİYET DİZİSİ KONUSU NE, OYUNCULARI KİMLER?

1919 yılında işgalci güçlere karşı Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde başlatılan Kurtuluş Savaşı'nın 1923 yılında Türk milletinin muzaffer olmasıyla sona erdi. Osmanlı hanedan üyeleri İngilizlere sığınarak ülkeden kaçarken, 29 Ekim 1923 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti kuruldu.

29 Ekim 2023 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı kutlanacak. Bu kapsamda yıl boyunca resmi ve özel çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Ülkemizde geçtiğimiz haziran ayında yayın hayatına başlayan 'Disney Plus' adlı online platformda 'Cumhuriyet' dizisi gösterime girecek.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel çekilecek dizide Mustafa Kemal Atatürk'ü Aras Bulut İynemli oynayacak. Filmin oyuncu kadrosunda; Mehmet Günsür, Songül Öden, Sarp Akkaya, Darko Peric gibi isimler yer alıyor. Öte yandan ünlü İngiliz aktris Emma Watson'ın da dizide rol alacağı ileri sürüldü. Ünlü müzisyen Hans Zimmer'ın ise dizinin müziklerini yapacağı konuşuluyor.

aras-bulut-iynemli-ataturk-filmi.jpg

ARAS BULUT İYNEMLİ'NİN SON HALİ

Çekimleri başlayan 'Cumhuriyet' dizisinde büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ü oynayacak Aras Bulut İynemli'nin imajını yenilemesi de gözlerden kaçmadı. Vodafone'nun yeni reklam filminde rol alan ünlü oyuncu, Atatürk'e benzemek için bıyık bıraktığı görüldü. Dizi için saçlarını da değiştiren Aras Bulut İynemli, ipucu olmaması için şapka takarak saçlarını göstermemeyi tercih etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN