Arctic Monkeys üyelerine Beyoğlu'nda sözlü saldırı

Turneye çıkan ünlü grup Arctic Monkeys, üç yıl sonra ilk konserlerini İstanbul'da verdi. Konser sonrası Beyoğlu Asmalımescit'te eğlenmeye giden grup üyeleri ellerindeki alkol şişelerini bir bakkalın önüne koyup kapısında sohbet edince esnaf tepki gösterdi. Dükkanından çıkan esnaf, alkol şişelerini çöpe atarak ekip üyelerine sözlü saldırıda bulundu.

İstanbul'a konser vermeye gelen ve konserin ardından Beyoğlu’na eğlenmeye çıkan dünyaca ünlü rock grubu Arctic Monkeys üyeleri, bir bakkalın sözlü saldırısına uğradı. Cep telefonuna kaydedilen o anlar sosyal medyada gündem oldu.

İngiliz grup Arctic Monkeys, 2 gün önce İstanbul’da konser verdi. Konser sonrası İstanbul’dan ayrılmayan grup üyelerinden Jamie Cook ve Nick O’malley geçtiğimiz gün Asmalımescit’te bulunan eğlence mekanında eğlendi.

İngilizce bağırarak kovdu

tv100'ün haberine göre; Mekanın dışında bulunan bakkalın önünde geçen ekip üyeleri, içmiş oldukları alkolün şişesini bakkalın önüne koyup kapısında sohbet edince esnaf tepki gösterdi. Dükkanından çıkan bakkal, ekip üyelerine saldırdı. Tepkisini şişeleri çöpe fırlatarak veren esnaf, daha sonrasında grup üyelerinin sözlü cevabı karşısında İngilizce bağırarak küfür etmeye başladı.

'Fark etmez' yanıtını verdi

Müzisyenleri dükkanın önünden kovan sinirli esnaf, çevredeki vatandaşların dünyaca tanınan sanatçılar olduklarının hatırlatmaları üzerine de 'Fark etmez' yanıtını verdi.

İngiliz müzisyenler ise dükkanın önünden ayrılarak İstiklal Caddesi'ne gitti. Görüntüler, sosyal medyada gündem oldu.

Turneye İstanbul'dan başladılar

Turneye çıkan ünlü grup Arctic Monkeys üç yıl sonra ilk konserlerini verdi. Dünya turnelerine Türkiye’den başlayan grup, Avrupa'nın ardından Güney Amerika ülkelerinde de hayranlarıyla buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN