Ares Özdemir öldü mü yaşıyor mu? Ares Özdemir kimdir kaç yaşında nereli? Beyin ölümü gerçekleşti

Ares Özdemir öldü mü yaşıyor mu? Ares Özdemir kimdir kaç yaşında nereli? Beyin ölümü gerçekleşti

Ares olarak bilinen sosyal medya fenomeni Şehmus Özdemir, 14 yaşında bir kız çocuğunu taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla kızın babası ve abisi tarafından darp edilmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. Peki Ares Özdemir öldü mü ya da yaşıyor mu? Ares Özdemir kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…

Taciz ve tehdit ettiği iddiası ortaya atılan 14 yaşındaki bir kız çocuğunun abisi ve babası tarafından ormanlık alanda dövülerek hastanelik olan Ares Özdemir’in beyin ölümü gerçekleşti. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne tedavi gören Ares Özdemir’in sağlık durumuna dair bilgiler karar.com’da…

ARES ÖZDEMİR KİMDİR?

2000 doğumlu olan sosyal medya fenomeni Ares Özdemir, aslen Diyarbakırlıdır. Dicle Üniversitesi’nde eğitim gören Ares Özdemir’in gerçek ismi Şehmuz Özdemir’dir.

ARES ÖLDÜ MÜ?

Antalya’da, H.E. (14) ismindeki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen ve erkek kardeşi K.E. ile babası V.E. tarafından dövülen sosyal medya fenomeni Şehmuz Özdemir’in yoğun bakım servisinde beyin ölümü gerçekleşti.

20-02/17/ares-ozdemir.jpg

OLAY NASIL OLDU?

4 Şubat Salı günü saat 17:00 sıralarında Antalya merkezde meydana gelen olayda Ares, Konyaaltı Sahili’nde kafede kendisiyle reklam anlaşması yapmak isteyen baba ve oğulla buluştu. Üçlü burada bir süre oturduktan sonra otomobille ayrılarak Kepez’deki ormanlık alana gitti. Baba, 2 yıl önce kızını taciz ettiği ve uygunsuz görüntülerini çektiği iddiasıyla oğlu ile birlikte Ares’i dövemeye başladı. Şehmuz Özdemir ise aldığı darbelerin ardından bayılırken, baba ve oğul olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarının ardından Özdemir, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Polisin incelemesinin ardından gözaltına alınan baba ve oğul, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. İki zanlı ifadelerinde; Ares’in kızı taciz ettiğini ve bu nedenle dövdüklerini, Ares’in kızın uygunsuz fotoğraflarını elde ederek, buluşmaya zorladığını öne sürdü.

Hastanede yoğun bakım servisinde günlerdir tedavisi devam eden Şehmuz Özdemir’in, beyin ölümü gerçekleşti. Özdemir’in yakınları ile arkadaşları, uzun süre gözyaşı dökerken, hastanenin organ nakil koordinatörlerinin, organ bağışı konusunda aileyle görüştüğü belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN