Armağan Çağlayan sordu Berdan Mardini yanıtladı! Berdan Mardini’den şok sözler “Eskiyi silerim”

Armağan Çağlayan sordu Berdan Mardini yanıtladı! Berdan Mardini’den şok sözler “Eskiyi silerim”

Müzik dünyasının sevilen sanatçısı Berdan Mardini, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk oldu. “Normalleştiremediklerimizden misiniz?” adlı programa katılan Berdan Mardini geçtiğimiz yıl boşandı eşi ve eski sevgilisi ile ilgili soruları yanıtladı.

Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalı üzerinden yaptığı program çok konuşulmaya devam ediyor. Programda ünlü isimleri ağırlayan sunucu dün akşam ekrana gelen programda Berdan Mardini konuk etti. Geçtiğimiz yıl Fatoş Yellilerden boşanan Berdan Mardini magazin gündeminden uzak bir hayat yaşamaya başladı. Dün akşam katıldığı programda eski sevgilisi hakkında açıklamalarda bulunan Mardini, sosyal medyada gündem oldu.

BERDAN MARDİNİ HERKESİ ŞOKE ETTİ

Geçtiğimiz sene eşi Fatoş Yellilerden boşanma kararı alan Berdan Mardini ihanet iddiaları ile gündemde yerini aldı. Yelliler’in Mardini’ye ihanet ettiği konusu magazin gündem uzun bir süre konuşuldu. Ortaya çıkan iddiaların üzerine bir açıklama yapan Yelliler, “Özel hayatıma ilişkin basında çıkan haberler neticesinde bu açıklamayı yapmak lüzumu doğmuştur. Eski eşimle boşanmakta olduğum aşamada, Gökhan Göz Bey ile tanışmış ve kendisiyle kısa bir arkadaşlığımız olmuştur. Gökhan Bey ile tanıştığım sırada kendimi Fransız kimliğimle tanıtmam dolayısıyla kendisi benim Türkiye’de kim olduğumu ve evli olduğumu bilmemekteydi” açıklamasında bulundu. Bunun üzerinde ise Berdan Mardini, herkesin fıtratına uygun kişilerle olması gerektiğini ifade etti. Mardini, “Ne kargayı gül bahçesine, ne de bülbülü çöplüğe alıştırabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Berdan Mardini Açıkladı

MERAK EDİLENLERİ YANITLADI

Gözlerden uzak bir yaşantı sürmeyi seçen Berdan Mardini, dün akşam Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk oldu. Eski sevgilisi hakkında sorulan sorulara yanıt veren Berdan Mardini, iki kadeh değiştikten sonra arkadaşlık kalmaz ifadelerini kullandı. Mardini, Gerçekçi olalım lütfen. Hissiyatın onu sadece arkadaş olarak görmüşse normal. Zor işler bunlar. Arkadaşken daha sonra sevgili olma muhabbeti de olabiliyor. ‘İnsanların bütün hayatının temelinde cinsellik yatıyor demişler’ ya, bu da karakter meselesi. Sadece beynin oraya çalışıyorsa normal değil, çalışmıyorsa normal. Sevgiliden sonra arkadaş nasıl kalacaksın yani? Öyle bir durum yok” sözleriyle tüm dikkatleri üzerinde topladı.

Berdan Mardini Fatoş Yelliler

BERDAN MARDİNİ ESKİ ANILARI SİLİYOR

Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtlayan Berdan Mardini cevaplarıyla herkesi şaşırttı. Çağlayan'ın sevgilinizin eski sevgilisi ile olan fotoğrafları sizden saklaması normal mi sorusuna oldukça ilginç bir yanıt verdi. Eski sevgiliyle olan fotoğrafları saklanmasının normal olmadığını ve aldatmaya girdiğini ifade eden Berdan Mardini, kendini aldatıyor ifadelerini kullandı. Yeni bir ilişkiye başlarken eski ilişkisi ile ilgili fotoğrafları telefonundan sildiğini belirten Berdan Mardini, eskinin artık onun için olmadığını ve saklamanın vicdanen de saygısızlık olduğunu ifade etti.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN