Aşı karşıtı ünlü müzisyene büyük şok! Testi pozitif çıktı

Aşı karşıtı ünlü müzisyene büyük şok! Testi pozitif çıktı

Dünyanın en iyi gitaristlerinden biri olarak nitelendirilen Eric Clapton, Londra'da konser verirken koronavirüse yakalandı. Aşı karşıtı olan ve aşı karşıtı gruplara destek verdiği bilinen ünlü gitaristin Avrupa turnesinin bir kısmını iptal etmek zorunda kaldığı öğrenildi. Clapton, aşı karşıtı söylemlerine aşının yan etkilerini gördükten sonra başlamıştı.

Aşı karşıtı söylemleri ve aşı karşıtı gruplara yaptığı para yardımlarıyla dikkat çeken 76 yaşındaki rock yıldızı Eric Clapton, koronavirüse (Kovid-19) yakalandı.

"HASTALIĞI KİMSEYE BULAŞTIRMAK İSTEMİYOR"

İngiliz müzisyenin 8 Mayıs’ta Londra’daki Albert Royal Hall’da sahne aldığı sırada koronavirüse yakalandığı düşünülüyor. Clapton’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Clapton’a doktorlar tarafından eğer seyahat etmeye ve konser vermeye devam ederse iyileşmesi gecikecektir dendi. Eric bu hastalığı herhangi bir grup üyesine veya hayranlara geçirme konusunda endişe taşıyor” ifadeleri yer aldı.

Daily Mail’de yer alan habere göre; daha önce AstraZeneca aşısının endişe verici yan etkilerini gördüğünü iddia eden Clapton, önümüzdeki iki gün boyunca gerçekleşmesi planlanan Zürih ve Milano’daki konserlerinde sahne almayacak.

Aşılarını bu sene başında yaptıran, aynı zamanda aşı karşıtı olan müzisyen, Kovid-19 pandemisi ile yaşananları “kitlesel hipnoz kurbanlığı” olarak nitelendirdi ve 2020’de “Stand and Deliver with Van Morrison” adlı karantina karşıtı bir tekli yayınladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN