Aslı Bekiroğlu kimdir ve kaç yaşında ve nereli? Aslı Bekiroğlu ifşa fotoğrafı haberlerine dava açtı

Aslı Bekiroğlu kimdir ve kaç yaşında ve nereli? Aslı Bekiroğlu ifşa fotoğrafı haberlerine dava açtı

Jet Sosyete, Benim Tatlı Yalanım, Yol Arkadaşım gibi projelerle tanınan güzel oyuncu, erkek arkadaşı ile çekildiği iddia edilen ve ‘Aslı Bekiroğlu ifşa’ başlığıyla paylaşılan fotoğrafların ardından savcılığın yolunu tuttu. Peki Aslı Bekiroğlu kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? Tüm bilgiler karar.com’da…

Sosyal medya fenomeniyken çektiği videolarla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Aslı Bekiroğlu’nun ‘’ifşa fotoğrafı’’ adı altında internette paylaşılan görüntüleri gündem yarattı. 1995 yılında doğan Aslı Bekiroğlu, sözde ‘’ifşa’’ şeklinde paylaşılan görüntülerin ardından harekete geçti…

ASLI BEKİROĞLU KİMDİR?

16 Kasım 1995’te İstanbul’da doğan Aslı Bekiroğlu, Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünü bitirdi. Bir sosyal medya platformunda yaptığı videolu paylaşımlar sayesinde tanınan Aslı Bekiroğlu, birçok dizi ve sinema projelerinde yer aldı.

2015 yılında ilk oyunculuk deneyimini ‘’Adı Mutluluk’’ dizisiyle yaşayan Aslı Bekiroğlu, İkimizin Yerine, Yol Arkadaşım, Jet Sosyete ve Gülümse Yeter gibi yapımlarda boy gösterdi.

Aslı Bekiroğlu, en son FOX TV’de yayınlanan ‘’Her Yerde Sen’’ dizisinde Suna karakterini canlandırmakta.

1,62 metre boyunda olan Aslı Bekiroğlu, 52 kilo ve Akrep burcudur.

ROL ALDIĞI PROJELER

2015 – Adı Mutluluk (Sera) (Televizyon dizisi)

2016 – Gülümse Yeter (Yasemin) (Televizyon dizisi)

2016 – İkimizin Yerine (Ceylan) (Sinema filmi)

2017 – Yol Arkadaşım (Sinema filmi)

2018 – Jet Sosyete (Melike) (Televizyon dizisi)

2019 – Benim Tatlı Yalanım (Suna Doğan) (Televizyon dizisi)

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

‘’HEPİNİZE DAVA AÇTIM’’

Sosyal medyada paylaşılan ve kendisine ait olduğu ileri sürülen ‘Aslı Bekiroğlu ifşa’ fotoğraflarıyla ilgili Instagram hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Ünlü oyuncu, konuyla ilgili bu fotoğrafları yayan, kendisine hakarette bulunan, kişilik haklarına zarar veren, yayan, paylaşan, tüm sayfalar ve kişilerin tespit edildiğini vurgulayarak, hepsiyle ilgili yasal sürecin başladığını duyurmuştu.

20-02/04/asli-bekirogluu.jpg

Bekiroğlu, "Hepimize nasıl dava açılacak" diye düşünmeyin, açtım. 'Mahkemenin başka bir işi yok mu' diye düşünmeyin. Bu büyük bir suç, bir tecavüz. Ve adalet de benden yana. Bu süreçte yanımda olan herkese birlerce kez teşekkür ederim. Sizler sayesinde ayaktayım.’’ dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN