Aslı Enver 2 saat ağladı! 3 aylık hamileydi

Aslı Enver 2 saat ağladı! 3 aylık hamileydi

Ani bir kararla Berkin Gökbudak ile evlenen Aslı Enver, annelik için gün sayıyor. Hamile olduğu için nikah masasına oturan Enver ilk kez görüntülendi. Bir tiyatro çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Enver, çocuğun cinsiyeti hakkında bakın ne dedi?

Hamile olduğu için apar topar evlenen Aslı Enver, ‘Sırça’ tiyatro oyunu çıkışı basın mensupları tarafından görüntülendi. Hamile olan Enver ilk kez hamileliği hakkında konuştu. Cinsiyeti merak edilen bebeği için açıklama yapan ünlü oyuncu "Enerjim yok" diyerek herkesi şaşırttı.

aslienver.jpg

2 BUÇUK SAAT AĞLAMIŞ

Tiyatro çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aslı Enver, 2 buçuk saat ağladığını söyledi. Pek enerjisinin olmadığını ifade eden Enver hamilelik sorularına da kısa cevaplar verdi.

aslierven.jpg

BEBEĞİN CİNSİYETİ BELLİ DEĞİL

Hamileliğinin güzel gittiğini ifade eden Enver, "Her şey yolunda. Cinsiyeti belli değil daha çocuğumuzun. Aşerme durumum olmadı, güzel geçiyor” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN