Atatürk'ün uzaydan geldiğini düşünen kadın: Onu çok özlüyorum

Atatürk'ün uzaydan geldiğini düşünen kadın: Onu çok özlüyorum

İzmir'de yayın yapan yerel bir televizyon, sokağın nabzını tutmak için mikrofonu vatandaşa uzattı. İnsanlara 'Nasıl bir Türkiye'de yaşamak isterdiniz?' diye soran muhabirin sorusunu cevaplayan bir kadın ise 'Atatürk'ün uzaylı olduğunu düşünüyorum' dedi.

İzmir'de yerel bir kanalın muhabirinin gerçekleştirdiği sokak röportajına konuşan bir kadının söylemleri gündemde konuşuluyor. Sokak röportajına konuşan bir kadın 'Atatürk'ün uzaylı olduğunu düşünüyorum' dedi.

İzmir'de yayın yapan bir yerel televizyon kanalı sokak röportajında insanlara 'Nasıl bir Türkiye'de yaşamak isterdiniz?' diye soran muhabirin sorusunu cevaplayan bir kadın ise 'Atatürk'ü çok özlüyorum.Onun gibi bir lider gelecek mi, gelmeyecek mi bilemiyorum. Ben onun uzaydan geldiğini düşünüyorum' dedi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN