Atiye'nin 3. sezon fragmanı görücüye çıktı

Atiye'nin 3. sezon fragmanı görücüye çıktı

Netflix Türkiye yapımı Atiye'nin 3'üncü sezonu ile ilgili ilk fragman izleyiciyle buluştu. Dizinin üçüncü ve final sezonu, 17 Haziran'da yayınlanacak. Dizinin başrollerinde Beren Saat ve Mehmet Günsür bulunuyor.

Atiye dizisinin üçüncü sezonundan ilk fragman yayınlandı. Aynı zamanda final sezonu olan 3'üncü sezon, 17 Haziran'da izleyicilerle buluşacak.

SELMA ERGEÇ DE KADRODA

Başrollerini Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Tim Seyfi, Civan Canova, Meral Çetinkaya gibi isimler yer alıyor. Bu isimlere son sezonda Selma Ergeç, Senan Kara ve Lara Tonka da eklendi.

İKİ YÖNETMEN KOLTUKTA

Dizinin 'gizemli' senaryosunu Atasay Koç ve Cansu Çoban birlikte kaleme aldı. Dizinin üçüncü sezonunda yönetmen koltuğunda ise Burcu Alptekin ve Gökhan Tiryaki oturuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN