Avcı Fethi kimdir? Söz'de Avcı Fethi şehit mi oldu? Burak Sevinç kimdir?

Avcı Fethi kimdir? Söz'de Avcı Fethi şehit mi oldu? Burak Sevinç kimdir?

Avcı Fethi kimdir? Söz'de Avcı Fethi şehit mi oldu? Söz dizisinin 74. bölüm fragmanında Avcı Fethi'nin düzenlenen bir törende göğsünden vurulduğu görülüyor. Peki Burak Sevinç kimdir?Avcı Fethi kimdir? Diziden ayrılıyor mu? İşte Söz 74. bölüm fragmanı ve Fethi hakkında merak edilen detaylar...

Söz'de Avcı Fethi şehit mi oldu? Avcı diziden ayrılıyor mu? Söz'ün yeni fragmanında Fethi'nin Dragan'ın adamlarıyla çatıştığı ve Fethi'nin vurulduğu sahne, Fethi ölecek mi?' sorusunu akıllara getirdi. Avcı Fethi kimdir? Burak Sevinç kimdir? Star TV'de yayınlanan Söz 18 Mart pazartesi akşamı 74. bölümüyle ekranlara gelecek. Mutluluk ve hüznün bir arada yaşanacağı bölümde time ateş düşecek. Çünkü timin keskin nişancısı Avcı şehit olacak. İşte Avcı Fethi ve Fethi karakterini canlandıran Burak Sevinç hakkında merak edilen detaylar...

19-03/18/soz-avci-fethi.jpg

AVCI FETHİ NEDEN DİZİDEN AYRILIYOR? 

Söz 74. bölümde bir tören sırasında binanın teröristler tarafından kuşatıldığı ve bunu fark eden Fethi’nin teröristlerle çatışmaya girdiği görülüyor. Fethi’nin kendi kendine “Avcı sana buradan sağ çıkmaz artık haram. Bu adamları buradan geçirmeyeceksin” demesi ve sahnede tüm arkadaşlarının önünde yıkılıp kalması da onun öleceğine işaret ediyor. Peki Avcı neden Söz dizisinden ayrılıyor? 

SÖZ YENİ BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

Söz dizisinde Avcı karakterine hayat veren Burak Sevinç, yine Tims&B şirketinin Kanal D'de yayınlanacak olan yeni dizisi Leke’de başrol oynayacak. Yani Burak Sevinç nağmıdiğer Avcı, çekimleri başlayacak Leke dizisi için Söz'e veda edecek.

19-03/18/burak-sevinc-kimdir.jpg

BURAK SEVİNÇ KİMDİR? 

1 Nisan 1985 tarihinde İstanbul’da doğan Burak Sevinç müzik sanatları bölümünden mezun olmuştur. Birçok müzik aletini çalabilen ve şarkı da söyleyen oyuncu, Babam İçin isimli diziyle oyunculuk dünyasına girmiştir. 

Kız arkadaşı oyuncu olduğu için onun arkadaş çevresinde bulunarak oyunculuk dünyasına adım atan Burak Sevinç, yönetmenlik alanında da görev yapmıştır. Yalan Dünya, Merhaba Hayat, Evli ve Öfkeli, Ben Onu Çok Sevdim, Kurtlar Vadisi gibi dizilerde gördüğümüz Burak Sevinç, Söz dizisindeki Fethi karakteriyle dikkat çekmektedir. Diriliş Ertuğrul dizisinin de yönetmen ekibinde görev almıştır. 

 KİŞİSEL BİLGİLERİ

Gerçek adı: Burak Sevinç

Rumuz: Söz Dizisi Fethi

Doğum Tarihi:1985 (33 yaşında)

Eğitim Durumu: Lisans

Medeni Hali: Evli (Şirin Kılavuz ile)

Boy: 1.88

Kilo: 80

Meslek: Müzisyen Oyuncu

Mezuniyet: Yıldız Teknik Üniversitesi

Doğum yeri: İstanbul

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN