Ay Takvimiyle İstenmeyen Tüylerin Geç Çıkmasını Sağlayabilirsiniz! Tüyleri Zayıflatmak İçin Hangi Günler Tıraş Etmeliyiz?

Ay Takvimiyle İstenmeyen Tüylerin Geç Çıkmasını Sağlayabilirsiniz! Tüyleri Zayıflatmak İçin Hangi Günler Tıraş Etmeliyiz?

Yaz geliyor ve güzellik rutinimize giderek daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor. Denize ilk geziler veya havuzda ilk yüzmeler yakındır ve genellikle bize gerekli bir estetik uygulamayı hatırlatır. Cilt bakımı ve bronzlaşmanın yanı sıra sık sık tıraş olmaya da dikkat etmemiz gerekiyor. Lazer epilasyon, tel epilasyon veya ağda gibi kullanım yöntemleri hakkında her zaman çok fazla tartışma vardır.

Uluslararası kozmetik fuarı Cosmoprof 2022'de sunulan yenilik, bir kez çözülüp yayıldığında ağrısız bir acı hissini garanti eden renkli tabletlerdir. Elbette birçok yöntem var ama traş olmak için yanlış günleri seçersek çabalarımızı ve acılarımızı boşa çıkartabiliriz. Büyüklerimiz, ay takvimi sayesinde fazla kılları ne zaman çıkaracaklarını tam olarak biliyorlardı. Uydumuzun gelgitler üzerindeki etkisi biliniyor, ancak saç ve saç ekimi büyümesi üzerindeki etkisi pek kanıtlanamıyor. İster inanın ister inanmayın, bu yöntem her zaman nesiller boyu aktarılmıştır.

haberici1-001.jpg

EN İYİ GÜNLER

Hızlı olarak yeniden büyümeyi önlemek için en iyi zamanın Oğlak burcunda küçülen ay olacağını söyleyerek başlayalım. Bu günlerde yapılan epilasyon, tıraş edilmiş tüylerin daha zayıf ve daha az kıllı çıkmasını sağlayacaktır. Bunun yerine, ayın büyüdüğü, aslan ya da başak burcunda küçüldüğü kötü günler. Kendimizi ağda ve epilatörlere adamak için doğru günleri ayrıntılı olarak görelim.

haberici-001.jpg

Önümüzdeki yaz aylarında bugün ve yarın azalan bir ayımız olacak ve bu nedenle çok fazla tüy almak için iyi bir zaman;

27, 30 ve 31 Mayıs uygun günler, ancak 28 ve 29 Mayıs daha da iyi çünkü azalan ay Oğlak burcunda olacak;
15 ve 16 Haziran günleri mükemmel çünkü azalan ay Oğlak burcunda olacak;
17 - 28 Haziran arası, ayın her halükarda küçüleceği göz önüne alındığında iyidir;
4-8 Haziran 2022 tarihlerinden kesinlikle kaçınmalı, çünkü Başak ve Aslan'da daha fazlası için büyüyen bir ay olacak;
Temmuz ayının ilk 13 günü güzellik uzmanına gitmemek veya epilatörü elinize almamak daha iyidir;
14 ile 27 Temmuz arasında jiletler ve epilatörler için azalan bir ay ile yeşil ışık;
28-31 Temmuz tarihleri ​​arasında Aslan ve Başak'ta hilal olacağı için istenmeyen tüylerimize dokunmuyoruz;
12'den sonra ve 28 Ağustos'a kadar etkili bir şekilde tıraş olabileceğiz;
11 Eylül'den 20'ye kadar tıraş için mükemmel beklentiler.
Ağda veya lazer epilasyon iyidir, bu nedenle tıraş gününü seçmek de önemlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN