Ay Tutulması O Burçların Kabusu Olacak! Kimisi Dost Kazığı Yiyecek! Kimisi Aldatılacak! İşte Mayıs Ayının En Talihsiz Burçları

Ay Tutulması O Burçların Kabusu Olacak! Kimisi Dost Kazığı Yiyecek! Kimisi Aldatılacak! İşte Mayıs Ayının En Talihsiz Burçları

Mayıs ayında hangi burcun peşini bela bırakmayacak? Hangi burç depresyona girecek? Hangisi hayatının aşkını bulacak? Astroloji meraklılarının en çok aradığı konular arasında olan Mayıs ayı burç yorumları açıklandı. Mayıs ayında kimi burç yeni kapılar açarken kimisi geçmişiyle savaşacak. İşte Mayıs ayının en öfkeli burçları

Nisan ayını bitiren burçlar Mayıs ayına giriş yaptı. Yüzü geçtiğimiz aylarda gülmeyen burçlar Mayıs ayı yorumlarına odaklandı. Peki gökyüzündeki hareketlilik hangi burcu nasıl etkileyecek? Kimisi ay tutulmasını hafif atlatırken kimi burç ise büyük hasarlar yaşayacak. İlişkiler bitecek, yeni aşklar başlayacak. İşte Mayıs ayını gergin geçirecek o burçlar.

burc.jpg

AKREP BURCU: GEÇMİŞİN GERGİNLİĞİNE DİKKAT

Ay tutulmasından dolayı 16 Mayıs tarihinde aksilikler yaşayacak olan Akrepler öfkelerini kontrol edemeyecekler. Ani sinir krizleri ve ani kararlardan uzak durulması gereken bir tarih olan 16 Mayıs, Akrepleri biraz zora sokabilir. Geçmişin birikimiyle Mayıs ayında patlama yaşayacak olan Akrepler arkadaş ortamlarında biraz gergin tavırlar sergileyebilir. İş ve Kariyer konusunda taviz vermeyen akrepler duygusal anlamda biraz çöküntüye girebilirler. Akrepler Mayıs ayını güzel ve akıllıca değerlendirirlerse ayın en şanslı burçları arasında girebilirler. Farklı mesleklere yönelmek isteyenler ise uygun koşulları beklemeden hareket etmesinler. Mayıs ayı iş değiştirmek için iyi bir ay ama koşullar sağlanmadan adım atılmamalı. Çevrenizde sıradan gördüğünüz insanların size Mayıs ayında güzellikleri olacak. İş değiştirenler ise yeni bulundukları ortamda yeni birileri ile karşılayabilirler. Fakat Mayıs ayında biraz gergin tavırlardan kaçınmamalılar. Kollarınız ve bileklerinizde ufak rahatsızlıklar olabilir.

YAY BURÇLARI: MÜCADELE BAŞLIYOR

Özgürlüklerine düşkün olan yay burçları için Mayıs ayı mücadele ayı olacak. Hem aşk hem de ilişki anlamında gergin ortamlarla karşılaşacak olan Yay burçları, ani kararlar almaktan çekinmeli. Eğer akıllıca davranılırsa karşılarına çıkan fırsatları da görebilirler. Yeni sorumluluklar alacak olan Yay burçları maddi anlamda da mücadelenin meyvesini yiyeceklerdir. Fakat iş ortamında canlarını sıkan kişilere karşı biraz sabırlı ve sakin davranmaları gerek. Özelikle terfi bekleyen yaylar bu anlamda ince düşüp sık dokumaları gerek. Gezmeyi eğlenmeye seven yaylar Mayıs ayında biraz kabuklarına çekilecek ve hayatlarında olup bitenleri süzgeçten geçirecekler. Bir çok kişiyle arkadaşlıklarına son verecek olan bazı yaylar yeni ortamlarda yeni insanlara karşılaşabilecekler. İlişkisi olan yaylar yürümeyen ilişkileri için son noktayı koyabilirler. Aşk bekleyen yaylar ise Mayıs ayının sonlarına doğru yeni birileri ile flörtleşebilirler.

KOVA BURCU: MAYIS AYINDA BAŞINIZI AĞIRTABİLİRLER

Mayıs ayında çevrenizde bulunan eş dost ve arkadaşlarınızdan bazıları canınızı sıkabilir. Özellikle Mayıs ayının ortalarına doğru ani kararlar alabilirsiniz. Bundan dolayı çevrenizdeki insanlardan yavaş yavaş uzaklaşıp kendi kabuğunuza çekilmelisiniz. Çünkü bazı durumlarda öfke krizleri yaşayabilirsiniz. Bekar olan kovalar platonik aşklarına olan yoğun duyguları bazı kişilere açabilirler. Bu konuda biraz temkinli olmalısınız. Söylediğiniz sırrınız başka yerlerde farklı algılanabilir. Mayıs ayında biraz duygu kontrolünü elinizde tutmalısınız. Risk ve gergin ortamlardan uzak durmalı sağlığınız bu anlamda korumalısınız. Evli ve ilişkisi olanlar ise ufak sorunlarla karşılaşabilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN