Ayak parmağınızın boyutu karakter özelliklerinizi ortaya çıkarıyor! Ayak parmağınıza bakın ve kişiliğinizi öğrenin!

Ayak parmağınızın boyutu karakter özelliklerinizi ortaya çıkarıyor! Ayak parmağınıza bakın ve kişiliğinizi öğrenin!

Büyük bir ayak parmağın mı var? Veya ikinci parmağınız baş parmağınızdan daha mı uzun mu? Ya da ayak başparmağınız dahil ilk üç parmağınız aynı yükseklikte mi? Şimdi bu kişilik testi sayesinde ayağınızın şeklinin kişiliğiniz hakkında ne söylediğini öğrenin.

Bir insan olarak hiç 'ben kimim' diye merak ettiniz mi? Ayak şeklinin kişiliği ortaya koyduğunu biliyor muydunuz? Ayaklarınızın şekli size ne anlatıyor? Büyük ayak parmağın mı var? İkinci parmağınız baş parmağınızdan daha mı uzun? İlk üç parmağınız, ayak başparmağınız dahil aynı yükseklikte mi? Bu Ben Kimim Testinde, ayak şekline dayalı olarak gerçek kişilik özelliklerini keşfedeceğiz.

AYAKLARINIZIN ŞEKLİ SİZİN HAKKINIZDA NE SÖYLÜYOR?

1-016.jpg

1 NUMARALI MISIR AYAK ŞEKLİ KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ

Mısırlı bir ayak şekline sahipseniz, Ben Kimim Testi şımartılmaktan, öncelik verilmesinden ve varlıklı bir aile olarak muamele görmekten hoşlanabileceğinizi ortaya koyuyor. Açıkça göstermeseniz bile çok karamsar ve inatçı olabilirsiniz. Düşüncelerinizi gerçeğe dönüştürmenize yardımcı olan yüksek düzeyde hayal gücünüz olabilir. Yaratıcı ve parlak fikirleriniz olabilir. Kendi düşünce dünyanızda sık sık bölge dışına çıkabilirsiniz. Son derece korunan ve özel olabilirsiniz. Asi ve düşüncesiz de olabilirsiniz. Hiçbir şeyi göründüğü gibi kolayca kabul edemeyebilirsiniz. Kendinizi yeniden şarj etmek için gerçeklikten kopma eğiliminde olabilirsiniz.

Mısır Ayak Şekliniz var mı? Ayak başparmağınızın en büyük olup olmadığını ve aşağıdaki dört parmağın 45 derecelik bir eğimle aşağı inip inmediğini kontrol edin.

2-010.jpg

2 NUMARALI ROMA AYAĞI ŞEKLİ KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ

Roma ayak şekline sahipseniz, Ben Kimim Testi, çok sosyal ve dışa dönük olabileceğinizi ortaya koyuyor. Karizmatik ve çekici bir auranız olabilir. Cesur ve emin adımlar atacak biri olabilirsiniz. Yeni olanaklara, yeni insanlarla tanışmaya, farklı kültürleri keşfetmeye vb. açık olabilirsiniz. Seyahat etmeyi seviyor olabilirsiniz. İlişkilerde sadık, dürüst ve açık sözlü olabilirsiniz. İnisiyatif almakta, randevuları veya akşam yemeklerini planlamakta, partnerinizi şımartmakta, yoğun programlarına rağmen onunla vakit geçirmekte ve sevginizle ve istedikleri diğer her şeyle onu şımartmakta iyi olabilirsiniz. Genel olarak, bazen inatçı veya kibirli olma eğiliminde olsanız da, dengeli bir yaşam sürmek isteyebilirsiniz.

Roma Ayak Şekline sahip misiniz? Dördüncü ve beşinci ayak başparmağı dahil ilk üç parmağınızın aynı yükseklikte olup olmadığını kontrol edin.

3-002.jpg

3. YUNAN AYAK ŞEKLİ KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ

Yunan Ayak Şekli Kişilik Özelliklerine Sahipseniz Ben Kimim Testi, son derece motive, hevesli ve enerjik olabileceğinizi gösterir. Yaratıcı ve benzersiz fikirlerle dolu olabilirsiniz. İnsanları hayalleri üzerinde çalışmaya teşvik etmeyi de sevebilirsiniz. Bazen yüksek enerji seviyeleri nedeniyle düşünmeden hareket edebilirsiniz. Spor yapıyor veya sadece aktif bir yaşam sürmeyi seçiyor olabilirsiniz. Yürüyen merdiven veya asansör yerine merdiven çıkmayı tercih edebilirsiniz. Spontane olabilirsiniz, bu da momentumu devam ettiren ve her şeyi ilginç kılan biri olabilir. Genellikle eğlenceli aktiviteler veya planlar yapan kişi siz olabilirsiniz. Size yüksek ruhlu olduğunuz söylenmiş olabilir. Siz takılmak için eğlenceli bir kişiliksiniz. Bununla birlikte, olumsuz tarafı, etkilenmeniz zor olabilir. Bakış açınızı tutkuyla savunacaksınız. Ayrıca hiperaktif bir yaşam tarzı nedeniyle tükenmişlik yaşayabilirsiniz. Karar vermede de zorluk yaşayabilirsiniz.

Yunan Ayak Şekline mi sahipsiniz? İkinci parmağınızın (ayak başparmağınızın yanında) ayak başparmağınızdan ve ayak parmaklarınızın geri kalanından daha uzun olup olmadığını kontrol edin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN