Aybüke Pusat'tan karnı burnunda poz! Görenler inanamadı

Aybüke Pusat'tan karnı burnunda poz! Görenler inanamadı

Kendisi gibi oyuncu Furkan Andıç ile aşk yaşayan Aybüke Pusat'ın son paylaşımı sosyal medyayı karıştırdı. Karnı burnunda poz veren ünlü oyuncunun paylaşımının altına sosyal medyada yorum yağdı.

Ünlü oyuncu Aybüke Pusat'ın son görüntüsü kafaları karıştırdı. Furkan Andıç ile gözlerden uzak aşk yaşayan oyuncunun hamile olduğu iddia edildi.

Oyuncu Aybüke Pusat'tan kafaları karıştıran bir paylaşım geldi. Arkadaşlarıyla bir paylaşım yapan Pusat'ın göbeğindeki şişlik kafaları karıştırdı. Kendisi gibi oyuncu olan Furkan Andıç ile aşk yaşayan Pusat için "Hamile mi? soruları akıllara geldi.

aybukepusat1.jpg

AYBÜKE PUSAT'TAN ŞAŞIRTAN PAYLAŞIM

Geçen yaz ayında Furkan Andıç ile beraber yakalanan Aybüke Pusat'ın aşk yaşadığı iddia edildi. İlişkilerini basından uzak yaşayan ikili hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı.

furkanandic.jpg

"HAMİLE Mİ?"

Oyuncu Aybüke Pusat'ın paylaştığı fotoğrafı görenler inanamadı. Karnında şişlik olan oyuncunun hamile olduğu iddia edildi.

İşte o fotoğraf

aybukepusat.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN