Ayça Erturan kimdir, kaç yaşındadır? Ayça Erturan’ın eşi kimdir? Başarısıyla ön planda…

Ayça Erturan kimdir, kaç yaşındadır? Ayça Erturan’ın eşi kimdir? Başarısıyla ön planda…

Ayça Erturan kimdir, Ayça Erturan kaç yaşındadır ve Ayça Erturan’ın eşinin kim olduğu merak ediliyor. Adı Çok Güzel Hareketler Bunlar ile duyulan ve gösterdiği performansı devam ettiren Ayça Erturan nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor ve kiminle evli? soruları son zamanlarda daha da çok sorgulanır oldu. İşte Ayça Erturan ile ilgili bilgiler…

Çok Güzel Hareketler, Kadın, Evli ve Öfkeli gibi projelerde aldığı rollerle hafızalarda yer edinen Ayça Erturan kaç yaşında, nereli, kiminle evli? gibi sorular, şu sıralar en çok araştırılan konular arasına girdi. Peki Ayça Erturan kimdir, nerelidir ve kiminle evlidir? İşte aradıklarınız…

AYÇA ERTURAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

1 Ağustos 1983'te İstanbul‘da doğan Ayça Erturan, tiyatroya M.S.M. kursları ile adım attı. Ayça Erturan, Marmara Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü’nde eğitimini sürdürürken aynı anda Pera Güzel Sanatlar’da oyunculuk eğitimi de almayı ihmal etmedi. Çeşitli televizyon dizilerinde, reklam filmlerinde ve tiyatro oyunlarında oynayan Ayça Erturan, hâlen BKM Mutfak bünyesinde sahne almayı sürdürüyor.

DİĞER TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

AYÇA ERTURAN KİMİNLE EVLİ?

Ayça Erturan, 31 Ağustos 2014'te usta tiyatrocu, oyuncu Levent Kırca‘nın TRT‘de yazar ve yönetmenlik yapan Nur Diner ile evliliğinden olan oğlu Oğulcan Kırca ile hayatını birleştirdi. 2015'in Eylül ayında ATV ekranlarında ekranlara gelen 'Evli ve Öfkeli' dizisinde Yıldız Çağrı Atiksoy, Birce Akalay, Sarp Akkaya, Ebru Cündübeyoğlu ve Serkan Altunorak ile başrolde oynayan Ayça Erturan, 2018'de Caner Cindoruk, Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar'ın başrollerini paylaştığı Kadın dizisinin ekibine katıldı.

19-05/30/ayca-erturan-kimdir-kac-yasindadir-ayca-erturanin-esi-kimdir-basarisiyla-on-planda.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN