Aysun Kayacı'nın son hali fiyasko çıktı! O fotoğrafın gizemi ifşa oldu

Aysun Kayacı'nın son hali fiyasko çıktı!  O fotoğrafın gizemi ifşa oldu

'Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?' çıkışıyla bir zamanlar en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Aysun Kayacı'ya ait bir fotoğraf paylaşıldı. Evli olmasına rağmen gelinlik provası yapan kişinin Aysun Kayacı olduğu iddia edildi. Magazin gündemine bomba gibi düşen fotoğrafın aslı ortaya çıktı? Bakın o fotoğraftaki kişi kimmiş?

Bir zamanlar podyumların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Aysun Kayacı, 2012 yılında Efe Kapancı ile evlenen Kayacı Londra'ya yerleşerek mankenlik ve oyunculuğu bıraktı. Doktorlar dizisiyle de ses getiren Kayacı, yurt dışına yerleştikten sonra kendisini piyasadan çekti. Gazeteci Bilal Özcan'ın paylaşımı ile tekrardan gündeme gelen Kayacı'nın son hali diye paylaşılan fotoğraf büyük yandı uyandırdı. Fotoğrafı görenler Seda Sayan'a benzetirken, paylaşımın aslı da ortaya çıktı. Bakın Aysun Kayacı diye paylaşılan kişi kim çıktı?

kyci-001.jpg

AYSUN KAYACI SANDILAR BAMBAŞKA BİRİ ÇIKTI

Evlendikten sonra ekranlardan çekilen manken Aysun Kayacı, uzun yıllardır görünmüyor. Ta ki Gazeteci Bilal Özcan'ın Aysun Kayacı'nın gelinlik provası dair paylaşımına kadar. Magazin gündemine bomba gibi düşen fotoğraf sonrası Aysun Kayacı, trendslerde en çok aranan isimler arasına girdi. Fotoğrafın ise aslı kısa sürede ortaya çıktı. Paylaşılan fotoğraf Aysun Kayacı'ya ait değil Bulgar asıllı Paula Erika olduğu ortaya çıktı.

aysunnnn.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN