'Baba' dizisiyle veda etmişti! Haluk Bilginer efsane diziyle ekranlara geri dönüyor: Bir döneme damga vurmuştu

'Baba' dizisiyle veda etmişti! Haluk Bilginer efsane diziyle ekranlara geri dönüyor: Bir döneme damga vurmuştu

Son olarak Show TV'de izleyiciyle buluşan, ancak 30. bölümüyle ekranlara veda edecek olan 'Baba' dizisinde rol alan usta oyuncu Haluk Bilginer'in bir döneme damgasını vuran diziyle ekranlara geri döneceği öğrenildi.

Son olarak ilk bölümü 15 Şubat 2022'de izleyiciyle buluşan, yapımını Ay Yapım'ım üstlendiği, yönetmenliği Çağrı Bayrak'ın yaptığı, oyuncu kadrosunda ise Tolga Sarıtaş, Levent Ülgen ve Özge Yağız gibi ünlü isimlerin yer aldığı Show TV'nin 'Baba' dizisinde rol alan, ancak 27 Aralık'ta yayınlanacak 30. bölümüyle ekranlara veda edecek olan 'Baba' dizisinde 'Emin Saruhanl' karakterine hayat veren usta oyuncu Haluk Bilginer'den sürpriz bir hamle geldi.

'Baba' dizisinin erken vedası Haluk Bilginer'in hayranlarını üzüntüye boğarken usta oyuncunun bu kez hayranlarını sevindirecek bir karar aldığı öğrenildi.

Tv100’de yer alan habere göre; Usta oyuncu 2018 yılında izleyiciyle buluşan 'Şahsiyet' dizisiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Puhu TV'de yayınlanan dizide 'Agâh Beyoğlu' karakterini canlandıran usta oyuncu 47. Uluslararası Emmy Ödüllerinde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülüne layık görülmüştü.

'Şahsiyet' ikinci sezonuyla geri dönüyor

DİSNEY PLUS'TA İZLEYİCİYLE BULUŞACAK

Haluk Bilginer'im yayınlandığı döneme damga vuran dizinin 2. sezonuyla ekranlara geri döneceği iddia edildi. Dizinin yeni bölümlerinin ise Türkiye'de Haziran ayında kullanıma açılan ve Haziran ayından bu yana abone sayısında hızlı bir artış yaşanan ABD merkezli online dizi ve film platformu Disney Plus'ta izleyiciyle buluşacağı belirtildi.

Şahsiyet oyuncuları kimler? Şahsiyet dizisi konusu nedir? Şahsiyet dizisi hakkında

İlk sezonda Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Hüseyin Avni Danyal’ı bir araya getiren Şahsiyet dizisinin 2. sezonunda hangi oyuncuların rol alacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN