Baba-oğul rolüyle gönüllerde taht kurmuşlardı hayranları üzece açıklama az önce geldi! "Veda zamanı geldi..."

Baba-oğul rolüyle gönüllerde taht kurmuşlardı hayranları üzece açıklama az önce geldi! "Veda zamanı geldi..."

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Baba' dizisinin 'erken veda' haberi dizininin hayranlarını hayal kırıklığına uğratırken dizinin yıldız isminden gelen 'veda' haberi dizinin hayranlarını üzüntüye boğdu.

İlk bölümü 15 Şubat 2022'de izleyiciyle buluşan, yapımını Ay Yapım'ım üstlendiği, yönetmenliği Çağrı Bayrak'ın yaptığı, oyuncu kadrosunda ise Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Levent Ülgen ve Özge Yağız gibi ünlü isimlerin yer aldığı Show TV'nin 'Baba' dizisi, 27 Aralık 2022 tarihinde ekranlara gelecek 30. bölümüyle final yaparak sona erecek.

'Baba' dizisinin hayranları 'erken veda' karşısında hayal kırıklığı yaşarken ünlü dizinin yıldız isminin oyunculuğa ara vereceği haberi dizinin hayranlarını üzüntüye boğdu.

Baba (2022)

HAYRANLARINI ÜZEN KARAR

Show TV'de ekrana gelen Baba dizisinde Haluk Bilginer ile birlikte başrolde oynayan Tolga Sarıtaş hayranlarını üzen bir karar aldı.

Sarıtaş, ikinci sezonunda reytingleri düşen ve 30. bölümü ile 27 Aralık 2022 tarihinde final yaparak ekranlara veda edecek olan 'Baba' dizisinin son bölümüyle oyunculuğa ara vereceğini açıkladı.

Baba dizisinin final kararı almasının ardından Tolga Sarıtaş'tan hayranlarını üzen bir karar geldi. Ünlü oyuncu mesleğine ara verdiğini söyledi. Dizinin final yapmasının ardından açıklamalarda bulunan Sarıtaş, projenin yorucu olduğunu dile getirirken bir süre oyunculuğa ara verdiğini açıkladı.

Tolga Sarıtaş: Haluk Bilginer ile oynadığım için çok şanslıyım –

Haluk Bilginer ile birlikte aynı projede yer almaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Sarıtaş, dinleneceği süre zarfında başka projelerde yer almayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN