Bakanlıktan EYT düzenlemesi. TBMM'de EYT Toplantısı Gerçekleşti. Detaylar Belli Oldu!

Bakanlıktan EYT düzenlemesi. TBMM'de EYT Toplantısı Gerçekleşti. Detaylar Belli Oldu!

TBMM'ye EYT yasası ne zaman gelecek? Milyonlarca kişinin gözü EYT yasasında. Milyonlarca vatandaş EYT tasarısının kanunlaşıp yasalaşmasını istiyor. Emeklilikte yaşa takılanların beklediği kanun tasarısına ilişkin ilk adım Bakanlık bürokratlarından geldi.

Bakanlıktan EYT düzenlemesi. TBMM'de EYT Toplantısı Gerçekleşti. Detaylar Belli Oldu! Milyonlar nefesini tuttu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın EYT açıklamasının ardından gözler meclisten gelecek habere çevrildi. EYT ne zaman yayınlanacak, ne zaman kanunlaşıp yasa tasarısı haline gelecek? Herkes bu sorunun cevabını araştırıyor. Konuya ilişkin toplantı Ak Parti Bakanlık bürokratları tarafından gerçekleşti. İşte detaylar...

emekli


AK PARTİYE BAKANLIK BÜROKRATLARINDAN SUNUM

TBMM'ye EYT yasası ne zaman gelecek? Milyonlarca kişinin gözü EYT yasasında. Milyonlarca vatandaş EYT tasarısının kanunlaşıp yasalaşmasını istiyor. Emeklilikte yaşa takılanların beklediği kanun tasarısına ilişkin ilk adım Bakanlık bürokratlarından geldi. Erken emeklilik için gün sayanlar bu haber size göre. Dikkat!

Bakanlık bürokratları basına kapalı olarak bir sunum gerçekleştirdi. 

Ak Parti grubuna yönelik olarak gerçekleştirilen sunumda EYT yasası ile ilgili detaylara yer verildi. 

Sunumda bulunan isimler ise şöyle:  AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Grup Başkanvekilleri Mustafa Elitaş, Bülent Turan, Özlem Zengin, Muhammet Emin Akbaşoğlu, Yılmaz Tunç ve Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz. Sunumda EYT kapsamına dair detaylı bilgilerin yer aldığı kayda geçildi. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN