Balkan Ninnisi yeni bölüm bu akşam var mı, neden yok? Balkan Ninnisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Balkan Ninnisi yeni bölüm bu akşam var mı, neden yok? Balkan Ninnisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Çok sayıda kişinin severek takip ettiği Balkan Ninnisi adlı dizi düzenli olarak her hafta perşembe günü TRT1 ekranlarında yer almakta. Sevilerek takip edilen dizinin 20. Bölümü ile ekranlara gelmişti ve 20. bölümün yayınlanmasının ardından gözler 21. Bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Peki Balkan Ninnisi bu akşam var mı, neden yok? Balkan Ninnisi yeni bölümü ne zaman?

Usta oyuncuların da yer aldığı dizi heyecan dolu bölümleri ile büyük bir izleyici kitlesini TV ekranlarına kitlemekte. Başladığı tarihten bugüne kadar düzenli olarak her hafta perşembe günü saat 20.00 da TRT1 ekranlarında yer alan dizinin 20. Bölümünün yayınlanmasının ardından seyircilerin gözleri 21. Bölüme çevrildi.

Çok sayıda kişinin severek takip ettiği dizi 1 Aralık tarihinde TRT 1 yayın akışında yer almaması akıllarda soru işaretleri oluşturdu. Dizinin hayranları Balkan Ninnisi final mi yapıyor sorusuna cevap arıyor. Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Hakan Boyav ve Merih Öztürk gibi isimlerin yer aldığı dizi bu hafta TRT 1 de yayınlanmayacak.

balkan ninnisi.

BALKAN NİNNİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Çok sevilerek takip edilen dizinin 21. Bölümü merakla beklenirken Dünya kupası maçları nedeniyle ertelendiği duyuruldu. Başladığı tarihten bugüne kadar düzenli olarak her hafta perşembe günü saat 20.00 da TRT1 ekranlarında yer alan dizinin 20. Bölümünün yayınlanmasının ardından seyircilerin gözleri 21. Bölüme çevrildi. Dizinin yeni bölümünün Dünya Kupası maçlarının bitmesinin ardından ekrana gelmesi bekleniyor.

TRT 1 YAYIN AKIŞI

08:45 Bu Toprağın Sesi

10:30 Alişan ile Hayata Gülümse

13:15 Yeşil Deniz

17:00 Ana Haber

17:55 İddiaların Aksine

18:00 2022 Dünya Kupası Grup Eleme Maçı "Hırvatistan-Belçika"

20:00 3'te 3

22:00 2022 Dünya Kupası Grup Eleme Maçı "Kosta Rika-Almanya"

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN