Balkan Ninnisi'ne Sürpriz Transfer! Dizinin Tüm Düzeni Baştan Değiştirecek

Balkan Ninnisi'ne Sürpriz Transfer! Dizinin Tüm Düzeni Baştan Değiştirecek

Makedonya'nın başkenti Üsküp'te çekilen ve ilk iki bölümüyle izleyicinin kalbini kazanmayı başaran "Balkan Ninnisi" filminde önemli bir değişiklik yaşanacak. Dizinin kadrosuna dahil olan sürpriz isim, dizinin önümüzdeki haftalarda yayınlanacak bölümlerinde kritik bir rol alacağı ve oyuncunun ayrıca Makedonyalı olduğu belirtildi.

TRT'de yayınlanan Balkan Ninnisi, yayınlanan ilk iki bölümüyle izleyicinin beğenisini toplamayı başardı.

Eğlenceli bir hikâyesi olan ve izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başaran Balkan Ninnisi, çekildiği mekân ve kadrosunda yer alan oyuncular nedeniyle Elveda Rumeli dizisinin yerini doldurmaya talip! Dizi ekibi önümüzdeki haftalarda kadroda önemli değişiklikler yaparak senaryoya yeni bir soluk katmayı hedefliyor.

Diziye yeni katılacak oyuncu Makedonya doğumlu Erman Saban, doğduğu topraklarda bir Türk dizisinde rol almanın heyecanını yaşıyor.

Zafer isimli karakteriyle üçüncü bölümden itibaren diziye dahil olacak Erman Saban, aynı zamanda Ertan Saban'ın kardeşi.

ABİSİNİN LİMONATA FİLMİNDEKİ EFSANE PERFORMANSI

Yönetmenliğini Ali Atay'ın üstlendiği ve Balkan temalı olan "Limonata" dizisinde Serkan Keskin'le başrol oynayan Ertan Saban, şivesiyle ve oyunculuğuyla izleyicinin hafızasında unutulmaz bir "Sakıp Domalan" karakteri bırakmıştı.

sakip-domalan.png

Madekonya Üsküp doğumlu olan ve memleketinde geçen Balkan Ninnisi'nde oynayacak olan Erman Saban da abisinin performansı gibi bir performans sergileyeceğine dair beklentileri artırdı.

NEFES KESEN BİR AŞK HİKÂYESİ

Makedonyalı bir kıza âşık olan Zafer, ona karşı çıkan dayısı Köfteci Süleyman (Erdal Özyağcılar) ve annesi Neriman’ı (Özlem Türkad) dinlemeyerek aşkının peşinden giderek yuvayı terk etti.

O sıralarda küçük bir çocuk olan ve abisinin evi terk edişine şahit olan Ertan da (Emre Bey), travmatik bu olaydan etkilenerek hikâyede yeni bir açılımın parçası oldu.

SİVE KOÇLUĞU DA YAPIYOR

Makedonya'da sevilen bir oyuncu olan Erman Saban, yalnızca diziye oyuncu olarak da konu olmuyor.

Yayınlanmasından aylar önce hazırlıkları başlayan dizinin prodüksiyon sürecinde Balkanlar'daki oyuncuların belirlenmesine yardımcı olan Saban, birlikte rol aldığı oyuncu dostlarına da ayrıca şive koçluğu yapıyor.

erman-saban.png

Doğup büyüdüğü toprakların dilini, geleneklerini, adetlerini dizinin yapım ve oyuncu ekibiyle paylaşan Erman Saban, Balkan Ninnisi’nin başarısına katkı sağlamak için Üsküp’teki birçok kurum, kuruluş ve dernekle iş birliği de yürütüyor.

Seyirci Saban’ı önümüzdeki haftalarda yayınlanacak yeni bölümlerde birbirinden ilginç sürpriz olayların perde arkasında izleyecek…

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN