Behzat Ç dizisi ne zaman başlıyor? Behzat Ç için geri sayım

Behzat Ç dizisi ne zaman başlıyor? Behzat Ç için geri sayım

Televizyon ekranlarının fenomen dizisi haline gelen Behzat Ç. dizisi dijital platformda yayınlanmaya hazırlanıyor. Peki Behzat Ç. ne zaman yayınlanacak? Tüm detaylar haberimizde.

Büyük bir seyirci kitlesine sahip Behzat Ç. dizisi Blu Tv platformunda yayınlanacak. Peki Behzat Ç ne zaman başlıyor? Dizide hangi oyuncular yer alacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BEHZAT Ç. NE ZAMAN BAŞLIYOR

Behzat Ç. dizisi BluTv platformunda 6 Aralık Salı günü ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. Platformun sosyal medya hesabından dizinin tanıtımı ile ilgili 'Cinayet büro çocuklarını en çok bu şehir yıprattı aga' sözleriyle bir tanıtım videosu paylaşıldı.

Behzat Ç Ne Zaman Başlıyor

 Dizinin yeni platformundaki yapımcılığını Ortaks Yapım üstleniyor. Dizide Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren, Güven Kıraç, Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Akan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu'nun yer alacağı edinilen bilgiler arasında. Dizinin senaryosunu Ercan Uğur, yönetmenliğini ise Devrim Yalçın üstleniyor. Dizi 6 Aralık Salı günü saat 19.00'da ilk bölümüyle sevenleriyle buluşacak. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN