Behzat Ç. ekibi tekrar sete çıktı, ilk fotoğraflar geldi: Cinayet Büro toplandı, göreve bile çıktı

Behzat Ç. ekibi tekrar sete çıktı, ilk fotoğraflar geldi: Cinayet Büro toplandı, göreve bile çıktı

Ekranların fenomen dizisi Behzat Ç., 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi' adıyla, yeni bölümleriyle BluTv'de izleyici karşısına çıkacak. Alınan bilgiye göre dizinin oyuncuları bugün sete çıktı. Setin ilk gününden fotoğraflar da "Cinayet Büro toplandı, göreve bile çıktı la!" notuyla paylaşıldı.

Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin ekibi, gerçekleştirilen okuma provasının ardından ilk çekim günü için Ankara’da bir araya geldi.

Yakında BluTv'de yayınlanacak olan "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi"nden ilk tanıtım yayınlanmıştı. BluTV'nin sosyal medya hesaplarından bugün dizinin sete çıktığı duyuruldu.

'AMİRİM YAKINDA BLUTV'DE'

Platformun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Cinayet Büro toplandı, göreve bile çıktı la! Çekiç ve Gül: Bir #BehzatÇ. Hikayesi ekibi bugün sete çıktı, Amirim yakında BluTV’de!" ifadelerine yer verildi.

1-003.jpg

Dizide usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç. karakteriyle bir kez daha kamera karşısına geçecek. Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç'ın yer aldığı güçlü oyuncu kadrosuna; Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu katıldı.

2-003.jpg

‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin yönetmenliğini Devrim Yalçın üstlenirken senaryo Ercan Uğur imzası taşıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN