Behzat Ç. yeni bölümleriyle dönüyor: Ünlü oyuncu kadroya katıldı

Behzat Ç. yeni bölümleriyle dönüyor: Ünlü oyuncu kadroya katıldı

Ekranların en sevilen dizilerinden Behzat Ç., sadık hayran kitlesinin ısrarları sonucunda yeni bölümleriyle geri dönüyor. Blutv'de yayınlanacak olan dizinin hazırlıkları sürerken kadrosu da şekillenmeye başladı. Son olarak diziye ünlü bir kadın oyuncu katıldı.

Türk dizi sektörünün en beğenilen yapımlarından Behzat Ç.’nin yeni bölümlerinin hazırlıkları sürüyor. Fenomen dizinin yönetmen koltuğunda bu kez Devrim Yalçın oturacak. Ortaks Yapım’ın çekeceği 8 bölümlük dizinin yeni adı "Çekiç ve Gül: Behzat Ç." olacak.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Blutv’de seyirciyle buluşacak olan dizinin Ege Aydan, Berkan Şal ve İnan Konukçu gibi eski oyuncularının yanında ekibe Gökçe Eyüboğlu ve Burak Dakak da katılmıştı.

1-003.jpgEsra Ronabar

Son gelen bilgiye göre merakla beklenen projenin kadrosuna Esra Ronabar da dahil oldu.

Hazırlıkları süren dizi yakında sete çıkacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN