Bekarlara Gün Doğdu! O Burcun Bekarları Hazır Olun Unutulmaz Bir Gün Başlıyor! İşte 26 Mayıs günlük Burç Yorumları

Bekarlara Gün Doğdu! O Burcun Bekarları Hazır Olun Unutulmaz Bir Gün Başlıyor! İşte 26 Mayıs günlük Burç Yorumları

Yıldızlar özellikle bugün o burçtan olan kadın erken tüm bekarlara büyük sürpriz yaparken diğer burçlara da kimi zaman gülümserken kimi zamanda ağlatacak. 26 Mayıs perşembe günü hangi burcu neler bekliyor? İşte hayatınızı kolaylaştıracak küçük ipuçları ile dolu günlük burç yorumları...

Perşembe günü koçlar daha dikkatli olmalı, boğalar ise günün sonunda ağızlarında acı bir tad hissedecek. İkizlerin sırları açığa çıkarması başlarını ağrıtırken bekar yengeçlere gün doğacak. Aslanlar çekiciliklerinden yararlanırken para harcayan teraziler ise yanlış yapmaya devam edecek. Akrepler yakınlarından olumsuz enerji alarak modlarını düşürecek. Yayları stresli bir toplantı bekliyor. Perşembe günü oğlaklar için zor geçerken kovalar hayal kırıklıklarına hazır olmalı. Balıklar için ailelerinin planları ile ters düşecekleri bir gün başlıyor.

KOÇ: DAHA DİKKATLİ OLMANIZDA FAYDA VAR

Mevcut eğilim, insanların verdiği küçük mesajlara karşı daha dikkatli olmanızı sağlayacak, böylece dışavurumcu birinin niyetini kolayca anlayabileceksiniz.

Niyetleri, sevdiğiniz bir arkadaşınızın hayatını etkileyebilir. Bu yüzden, şüpheli olsa bile, ne düşündüğünüzü ona bildirmenin sizin göreviniz olduğunu hissedeceksiniz.

BOĞA: AĞZINIZDA ACI BİR TAD HİSSEDECEKSİNİZ

Bir arkadaşınız adına harekete geçmek için çok fazla enerji harcayacaksınız ve hiçbir şeyden şikâyet etmeyecek olsanız da fedakarlıklarınızın sonu ağzınızda acı bir tat bırakabilir.

Belki de ondan farklı bir tepki beklediğiniz için böyle hissediyorsunuz.

İKİZLER : SIRLARI AÇIĞA ÇIKARMANIZ BAŞINIZI AĞRITACAK

Bugün bir tür aile sırrını açığa çıkaracaksınız ve bundan sonra işlerin alacağı halden pek memnun olmayacaksınız.

Belki de başkalarının sizden beklentileri sizi isteksiz kılıyor ve bu sizi olduğunuz gibi davranmaktan alıkoyuyor. Öte yandan, bazılarınız çok açık sözlü olduğu için biraz sıkıntı yaşayabilir. Başakların cömertliği üzerinde.

YENGEÇ : BEKAR YENGEÇLERE GÜN DOĞDU

Bu, bekar Yengeçler için ilginç bir gün olacak çünkü bir süredir tanıdıkları veya yeni tanıştıkları çok özel biri onların kendilerini önemli hissetmesini sağlayacak.

Bu, yargılanma korkusu olmadan, gerçekte kim olduğunuz, umutlarınız ve hayalleriniz hakkında insanlara açık olmak için harika bir gün.

ASLAN : ÇEKİCİLİĞİNİZDEN YARARLANMALISINIZ

Her şeyi lehinize çevirmek için bu perşembe çekiciliğinizden yararlanacaksınız.

İnatçı ve kararlısınız ama sizin girişimlerinize kendisini inandırmayacak birileri de olabilir. Onlarla elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız ama günün sonunda muhtemelen bu davadan vazgeçeceksiniz.

BAŞAK : BUGÜN CÖMERTLİĞİNİZ ÜSTÜNÜZDE

Mevcut eğilim sizi cömert bir moda sokacak ve sadece ihtiyacı olanlara yardım etmeye çalışmakla kalmayacak, aynı zamanda çevrenizdekilerin duygularına da çok dikkat edeceksiniz.

Kendinize nefes almak için zaman bırakacaksınız ve bu, tatil günlerinden sonra bile kendiniz ve zaman ayırdığınız aktivitelerle ilgili çok iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

TERAZİ : PARA HARÇAYARAK YANLIŞ NYAPIYORSUNUZ

Mevcut eğilim, açık sözlülüğü teşvik edecek ve özellikle yanlış bir şey yaptığını düşündüğünüz birine, her şeyi olduğu gibi söylemekten çekinmeyeceksiniz.

Öte yandan, öğleden sonra dikkatli olmak isteyebilirsiniz, çünkü biraz fazla para harcayarak yanlış yapıyor olabilirsiniz.

AKREP: YAKININIZDAN OLUMSUZ ENERJİ ALACAKSINIZ

Bugün bir yakınınızdan olumsuz bir enerji geldiğini hissedebilirsiniz ve muhtemelen size karşı neden kin beslediğini merak edeceksiniz.

Öte yandan, çeşitli etkinliklerle çok meşgulsünüz ve o kişiye neler olup bittiğini soracak vaktiniz olmuyor. Belki de içinizden bir parça neler döndüğünü gerçekten bilmek istediğinden emin değil.

YAY : TOPLANTI SİZİ STRESE SOKACAK

Bu rahat bir iş günü olmasına rağmen tamamen rahatlamış hissetmiyorsunuz ve belki de ana stres kaynağınız bugün gerçekleşecek bir toplantıdır.

Belirli bir kişiyle ilgili kuşkularınız var ve bugün etkilemeniz gereken kişi tam olarak o kişi. O yüzden yaşadığınız gerginlik nedeniyle bir enkazın altındaymış gibi davrandığınızı söylemeye gerek yok.

OĞLAK : PERŞEMBE SİZİN İÇİN ZOR GEÇECEK

Şu anda yaptığınız şey sizi çok motive ediyor gibi görünse de bu perşembe zor bir gün olacak çünkü yakalamak istediğiniz sonuçlardan pek emin değilsiniz.

Belki de stratejinizi derinlemesine düşünmek için küçük bir mola vermeniz ve daha hazır olduğunuzda iş başına dönmeniz gerekir. Bu aynı zamanda yorgunluğunuzla başa çıkmanıza da yardımcı olabilir.

KOVA : HAYAL KIRIKLIKLARI YAŞAYACAKSINIZ

Bugün beklediğinizden daha fazla uzun sürecek bir ziyarete gidebilirsiniz ve iyi bir arkadaş ortamınız olmasına rağmen kendinizi rahat hissetmiyorsunuz.

Kibarlığınızdan dolayı duygularınızı herkesten saklamanız muhtemeldir, ancak bu aynı zamanda çok fazla hayal kırıklığı yaşayacağınız anlamına da gelecektir. Bazı Kovalar, nasıl hissettiklerini hemen anlayan bir arkadaşa sahip oldukları için şanslı olacaklar.

BALIK : AİLENİZİN PLANLARI İLE TERS DÜŞEBİLİRSİNİZ

Duygusal hayatınız bugün ailenizin planlarıyla ters düşebilir, bu nedenle ne yapmak istediğinize karar vermeniz gerekecek.

Dikkat etmeniz gereken tek şey, seçiminizi yaptıktan sonra ona bağlı kalarak geriye dönüp bakmamanızdır. Aksi takdirde, bu, şüphelerin ve küçük hayal kırıklıklarının su yüzüne çıkacağı bir gün olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN