Ben Bu Cihana Sığmazam Kurban Baba kimdir? Gerçek adı nedir? Ali Seçkiner Alıcı hayatı ve rol aldığı yapımlar

Ben Bu Cihana Sığmazam Kurban Baba kimdir? Gerçek adı nedir? Ali Seçkiner Alıcı hayatı ve rol aldığı yapımlar

Bu akşam yayın hayatına başlayacak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin oyuncuları merak ediliyor. Dizide Kurban Baba karakterini canlandıracak Ali Seçkiner Alıcı'nın hayatına dair detaylar seyirci tarafından araştırılıyor. Peki, Ali Seçkiner Alıcı kim, kaç yaşında? İşte detaylar...

ATV'nin yeni sezon dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam yayın hayatına başlıyor. Yayınlanan fragmanlarıyla büyük ilgi gören dizinin oyuncu kadrosu da seyirci tarafından mercek altına alındı. Dizide Kurgan Baba karakterini canlandıracak olan başarılı oyuncu Ali Seçkiner Alıcı da seyircinin merak ettiği isimler arasında yer alıyor.

ALİ SEÇKİNER ALICI KİM?

3 Temmuz 1965'te Kars'ta dünyaya gelen Seçkiner şuan 57 yaşında. Son olarak Oğlum isimli dizide Hüseyin karakteriyle seyirci karşısına çıkan Alıcı, ardından dijital bir platformda yayınlanan Kuş Uçuşu dizisinde konuk oyuncu olarak oynamıştır.

2019'da FOX TV'de ekranlara gelen "Bir Aile Hikayesi" dizisinde klarnet sanatçısı Ali karakterini canlandıran ve bu karakteriyle seyirciden tam puan alan Seçkiner, o diziden sonra adını duyurmayı başarmış ve birçok yapımda rol almıştır.

Şimdilerde Ben Bu Cihana Sığmazam isimli diziyle tekrar ekran karşısında olmaya hazırlanan oyuncu, Kurban Baba karakteriyle yine seyirciyi büyüleyecek.

 ben bu cihana sığmazam kurban baba kim

ALİ SEÇKİNER ALICI'NIN DİZİLERİ

2022 – Ben Bu Cihana Sığmazam (Kurban Baba)

2022 – Kuş Uçuşu (konuk Oyuncu)

2022 – Oğlum (Hüseyin)

2021 – Yargı (Zafer Erguvan)

2021 – 10 Bin Adım (Esnaf)

2021 – 50m2 (Azrail)

2020 – Arıza (Hasan Kırbaş)

2019 – Bir Aile Hikayesi (Şakir Mutlu)

2018 – Şahsiyet (Naim Türedi)

2017 – Yüz Yüze

2009 – Komşu Köyün Delisi (Aşık Kalender)

2000 – Saksıdaki Ağaç (Aşık Deruni)

1993 – Ferhunde Hanımlar (Eşber)

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN