Ben Bu Cihana Sığmazam ne zaman başlıyor, konusu ne, oyuncuları kimler, hangi kanalda?

Ben Bu Cihana Sığmazam ne zaman başlıyor, konusu ne, oyuncuları kimler, hangi kanalda?

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi 'Ben Bu Cihana Sığmazam' izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Proje tasarım ve genel hikayesini Oktay Kaynarca ile Onur Tan'ın yaptığı dizinin senaryosunu Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş kaleme alıyor. İşte, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi künyesi...

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Estetik operasyon geçirerek yeni bir hayata başlayan Cezayir Türk adlı devlet görevlisinin deşifre olması sonrasında yaşadıklarını anlatan iddialı dizi, aksiyon sahneleriyle de diziseverlerde merak uyandırdı.

BEN BU CİHANA SIĞMAZSAM 1. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ben-bu-cihana-sigmazsam-oyunculari.jpg

BEN BU CİHANA SIĞMAZSAM NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Aile ilişkileri ve tutkulu aşklara yer verilen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 1. bölümü, 20 Eylül 2022 Salı günü saat 20.00'de ATV'de yayınlanacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yeni bölümleri her salı günü saat 21.00'de ekranlara gelecek. Saat 20.00'de ise önceki bölümün tekrarı izleyiciyle buluşacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm izlemek için dizinin resmi Youtube sayfasına göz atabilirsiniz.

ben-bu-cihana-sigmazsam-konusu-nedir.jpg

BEN BU CİHANA SIĞMAZSAM KONUSU NEDİR?

Köklü ve güçlü bir aileden gelen Cezayir Türk, devleti için çalışan ve bir sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını alır. Devletin bekası ve ailesinin güvenliği için öldü gösterilerek yeni bir hayata başlar.

Cezayir Türk, yurtdışında devam eden operasyonlarda bir yaralanma sonucu sınır tanımayan doktorlardan Firuze ile tanışır. Her ne kadar eşini ve ailesini özlese de onlara bir daha dönemeyeceğini bilmektedir. Firuze'ye aşık olup yeniden bir aile kuran Cezayir, bir süre sonra deşifre olur ve tekrardan hayata, İstanbul'a dönmek zorunda kalır.

Fakat bu gelişmelerden ne yeni ailesinin ne de yıllardır onu özleyen ve mezarında dua eden ailesinin haberi vardır. Emanet ederek geride bıraktığı İstanbul ise bambaşka bir İstanbul olarak karşısına çıkacaktır.

ben-bu-cihana-sigmazsam-ne-zaman.jpg

BEN BU CİHANA SIĞMAZSAM UYARLAMA MI, GERÇEK Mİ?

ATV'nin yüksek bütçeli dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, gerçek bir hikayeye dayanmıyor ya da bir kitap uyarlaması değil. Dizinin senaryosu kurgusal hikaye ve karakterlerden oluşuyor.

Cezayir devletinin her zaman yanında olmuş abisi Yıldırım ile yer altı dünyasına hakim olmuş bir mafya babasıdır. Abisi Yıldırım Amerikan ajanları tarafından öldürülünce intikam için yollara düşen Cezayir abisini öldüren CIA ajan başını bulur ve öldürür ancak CIA peşini bırakmaz.

Cezayir ailesini bu Amerikalılardan korumak için kendini ölmüş gibi göstermek zorunda kalır. 15 yıl Özbekistan'da yaşar ve Türkiye düşmanı odaklar ile gizli kimliği ile mücadele eder.

En büyük hayali Türk Birliği'ni kurmakken açığa çıkar ve yine ailesini korumak için İstanbul'a dönmek zorunda kalır; ancak Cezayir çok aşık olduğu iki kadının arasında kalır.

ben-bu-cihana-sigmazsam-nerede-cekiliyor.jpg

BEN BU CİHANA SIĞMAZSAM OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Güzel Adamlar Medya'nın (GAM) üstlendiği, senaristliğini Oktay Kaynarca, Onur Tan, Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun, Ali Can Yaraş'ın yaptığı, müziklerini Ercan Saatçi'nin bestelediği, yönetmen koltuğuna Onur Tan'ın oturduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi oyuncu kadrosunda; Oktay Kaynarca (Cezayir/Temur Türk), Ebru Özkan (Leyla), Mina Derman (Suna), Pelin Akil (Firuze), Melisa Duru Ünal (Mercan), Işıl Yücesoy (Gülendam), Kerem Kupacı (Ethem), Değer Alp (Canan), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Ahmet Yıldırım (Cafer), Eren Vurdem (Azamet), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Aslı Sevi (Azade), Hakan Karahan (Dumrul), Ragıp Savaş (Atakan), Burcu Binici (Meltem), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Erkan Sever (Orhan), Pelin Uluksar (Süheyla), Ömer Kurt (Kerim), Ziya Kürküt (Bekir), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Umut Mirza (Necip), Selçuk Kılıç (Birkan), Aylar Melayeva (Sevim), Mert Kırlak (George Bagnall), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Burak Altay (Habib), Yavuz Sahin, Mirza Bahattin Dogan, İnanç Konukçu, Onur Kirat, Ümit Anaç gibi isimler yer alıyor.

ben-bu-cihana-sigmazsam-hangi-kanalda.jpg

BEN BU CİHANA SIĞMAZSAM NEREDE ÇEKİLİYOR?

İzleyicileri ters köşeye yatıracak senaryosuyla ekranlara gelecek Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli ilçelerinde ve mahallerinde yapılıyor. Yayınlanan ilk fragmanlarda Suriçi'nden ve İstanbul Boğazı'ndan sahnelere yer verilirken, çekimlerin genel olarak Asya Yakası'ndaki Beykoz ilçesinde yapıldığı söylemek mümkün.

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın 1. bölümünün bazı sahneleri senaryo gereği Özbekistan'da geçiyor. Ağustos ayında sete çıkan dizi ekibi, Özbekistan'a giderek ilgili çekimleri tamamlayarak İstanbul'a döndü. İlerleyen bölümlerde ise Özbekistan'da çekim yapılacağı öngörülmüyor.

BEN BU CİHANA SIĞMAZSAM AFİŞİ

ben-bu-cihana-sigmazsam-afis.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN