Ben Bu Cihana Sığmazam reytinlere de sığmayacak! Dizinin kadrosuna öyle bir isim katıldı ki...

Ben Bu Cihana Sığmazam reytinlere de sığmayacak! Dizinin kadrosuna öyle bir isim katıldı ki...

Atv'nin en başarılı yapımları arasında yer alan "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi Erkan Can'dan sonra bir başka usta ismi daha kadrosuna kattı. Başarılı dizi bu transfer ile artık reytinglere de sığmayacak. Usta oyuncu diziye 12. bölümde katılarak Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Cezayir Türk'ün en büyük düşmanı olacak.

Atv ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden, yönetmenliğini Onur Tan'ın üstlendiği, senaryosu Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun, Ali Can Yaraş, Oktay Kaynarca ve Onur Tan tarafından kaleme alınan başrollerinde ise Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akıl'ın görev aldığı "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi sezonun transferini gerçekleştirdi.

İlk bölümü 20 Eylül 2022'de yayınlanan ve o tarihten bu yana Atv ekranlarında izleyiciyle buluşarak geniş bir hayran kitlesine ulaşan "Ben Bu Cihana Sığmazam" artık reytinglere de sığmayacak.

ERKAN CAN'DAN SONRA BİR BOMBA DAHA

Son olarak 1992-2002 yılları arasında izleyiciyle buluşan "Mahallenin Muhtarları" adlı dizide 'Temel' karakterini canlandırarak dikkatleri üzerine çeken usta oyuncu Erkan Can'ı kadroya katan başarılı dizi bu kez de bir başka usta ismi kadroya kattı.

CEZAYİR TÜRK'ÜN EN BÜYÜK DÜŞMANI OLACAK

Gemide, Dar Alanda Kısa Paslaşmalar, Takva, Saygı gibi projelerde yer alarak gösterdiği performansla herkesin beğenisini kazanan usta oyuncu Erkan Can, diziye 7.bölümde katılarak 'Ekabir' karakterini canlandırmaya başlamıştı.,

Yapımcılığını Güzel Adamlar Medya'nın üstlendiği reyting rekortmeni 'Ben Bu Cihana Sığmazam' bu kez de 2010-2013 yılları arasında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşarak reytingleri alt üst eden 'Kanıt' dizisinde canlandırdığı 'Orhan Özdemir' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Engin Benli'yi kadroya kattı.

Engin Benli Kimdir

12. BÖLÜMDE DİZİYE KATILACAK

'Kanıt' dizisindeki performansıyla herkesi kendisine hayran bırakan ünlü oyuncu son olarak Kasım 2021-Eylül 2022 arasında 28 bölüm boyunca atv ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Destan' adlı dizide rol almıştı.

Kanıt ile çok sevilen Engin Benli, kısa sürede EDHO'nun en sevilmeyen adamı oldu!

"Ben Bu Cihana Sığmazam" adlı diziye 12. bölümde (6 Aralık Salı) dahil olacak Engin Benli, dizide 'Tatavlalı' karakterine hayat verecek. 50 yaşında hayatın zorluklarını en ağır şekilde yaşamış, merhamet duygusuna sahip olmayan, hayatı boyunca hiç ağlamamış bir karakter olan Tatavlalı, Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Cezayir Türk'ün en büyük düşmanı olacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine usta oyuncu dahil oldu!

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN