Beren Saat boşanma iddiaları için ne dedi? Beren Saat'ten boşanma açıklaması

Beren Saat boşanma iddiaları için ne dedi? Beren Saat'ten boşanma açıklaması

Beren Saat boşanma iddiaları için ne dedi? Beren Saat'ten boşanma açıklaması geldi. Atiye dizisi için kamera karşısına geçen sanatçı son noktayı koydu. İşte Beren Saat'in 'Kenan Doğulu ile boşanıyorlar iddialarına' verdiği anıt ve detaylar...

Oyuncu Beren Saat, eşi Kenan Doğulu ile hakkında çıkan boşanma iddialarına ilk kez yanıt verdi. Peki Beren Saat Kenan Doğulu'dan boşanacak iddialarına ne dedi? Beren Saat boşanacak mı? Şu sıralar Netflix'in projesi Atiye ile gündemde olan Beren Saat eşi Kenan Doğulu ile boşanacakları iddialarını "Öyle bir şey yok" diyerek yalanladı.  

Netflix'in ikinci Türk projesi Atiye'de başrolde yer alan Saat, bir mekandan çıkışı görüntülendi. 

Doğulu ile evliliğinde kriz yaşadığı hatta 28 Mart Perşembe günü boşanacakları öne sürülen Saat bu iddiaları yalanladı. 

Yeni dizisinin çekimlerinin 4 gün önce başladığı ve sette çok eğlendiğini söyleyen Saat, boşanma iddialarını "Doğru değil, öyle bir şey yok" diyerek yalanladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN