Beren Saat'ten Akbelen Ormanı'na destek

Beren Saat'ten Akbelen Ormanı'na destek

Muğla'daki Akbelen Ormanı'nda termik santraller için kömür ocağı açılması nedeniyle dün gerçekleşen ağaç kesimine bir tepki de ünlü oyuncu Beren Saat'ten geldi. Saat, sosyal medya hesabından 'Akbelen Ormanı'nı vermeyeceğiz' paylaşımı yaptı.

Muğla Milas'ta İkizköy sınırlarındaki Akbelen Ormanları’nın termik santraller için kömür ocağı açılmak üzere satılarak ruhsat verilmesine karşı çıkan köylüler aylardır nöbette. Ormanlarını korumak isteyen köylüler konuyu yargıya taşımıştı. Ancak dün sabah saatlerinde ağaç kesim sesleriyle uyanan köylüler hemen soluğu ağaçların yanında aldı. Ağaçların kesimine isyan eden köylüler herkesin Akbelen Ormanı'nda yaşananları duymasını istedi.

Sanatçı Beren Saat de bunun ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak İkizköy'lülere destek verdi. 'Akbelen Ormanı'nı vermeyeceğiz' pankartı paylaşan Saat, paylaşımının altında bir not düştü.

Beren Saat, "Akbelen Ormanı'nda kesim başladı" dedi.

88.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN