Berrin Keklikler kimdir? İşte Surivor Berna'nın hayat hikâyesi

Berrin Keklikler kimdir? İşte Surivor Berna'nın hayat hikâyesi

Miss Turkey 2013 Güzellik Yarışması’nda 2. olan ve TV8 ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor yarışmasına katılarak adından söz ettiren Berna Kelkitler, şu sıralar magazin gündeminde yer almayı sürdürüyor. İşte Berna Kelkitler’in hayat hikâyesi…

 

1994’te Almanya’da dünyaya gelen Berna Kelkitler, katıldığı yarışma programlarıyla adını duyurdu. İlk olarak güzellik yarışmalarına katılan ünlü isim, daha sonra ‘Çılgın Dersane Üniversite'de’ filminde ve 'Benzemez Kimse Sana' yarışmasında karşımıza çıktı. İşte Berna Kelkitler’le ilgili merak edilenler…

BERRİN KEKLİKLER KİMDİR?

İsmini ilk başta katıldığı Miss Turkey 2013 Güzellik Yarışması’nda 2. olarak duyuran Berrin Keklikler, 7 Nisan 1994’te Almanya'da hayata gözlerini açtı. Buradan sonra 9 Kasım 2013’te de Rusya’da gerçekleştirilen Kâinat Güzellik Yarışması’nda Türkiye’yi temsil eden Kelkitler, 2014’te Faruk Aksoy'un yapımcılığını yaptığı ‘Çılgın Dersane Üniversite'de’ adındaki filmde Nesrin karakterine hayat verdi.

19-08/28/-917kjni5vewgwxmusgb-1a.jpg

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

SURVİVOR’DA TANINDI

2015 yılında Star TV ekranlarında Murat Başoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı jüri koltuğunda Nükhet Duru, Seyfi Dursunoğlu ve Ümit Erdim'in olduğu 'Benzemez Kimse Sana' yarışma programına katılan Kelkitler, canlı sesiyle sergilediği Hadise taklidi ile bir hayli konuşuldu. Berna Kelkitler isminin Türkiye, en çok Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu ve sunuculuğunu yaptığı TV8’de yayınlanan Survivor yarışmasında tanıdı.

19-08/28/-hounsaiv80mobacfher3tw.jpg

19-08/28/-r3sl278onkgxau1dhoeetw.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN