Beste Yurtaydın kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Beste Yurtaydın kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Show TV dizisi Zemheri’nin oyuncu kadrosunda yer alan Beste Yurtaydın’ın hayat hikâyesi de izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Beste Yurtaydın kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Tüm detaylar karar.com’da…

 

Show TV ekranlarının Ay Yapım imzalı dizisi Zemheri’nin oyuncu kadrosunda yer alan Beste Yurtaydın, Koca Koca Yalanlar, Dip, Kızlarım İçin ve Kalp Atışı gibi projelerde yer almıştır. Bunların yanında tiyatroda da oynayan Beste Yurtaydın, güzelliğiyle milyonların sevgilisi olmuştur.

BESTE YURTAYDIN KİMDİR?

Tiyatro ve dizi oyuncusu olan Beste Yurtaydın’ın çocukluğu ve doğum yılları hakkında pek fazla bilgi yoktur. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı, Oyunculuk Ana Sanat Dalı Tiyatro Bölümü’nde eğitim almaktadır. Günümüze kadar farklı dizilerde ve tiyatro oyunlarında rol almıştır.

Merak Hayvanı isimli tiyatroda rol almıştır. Daha sonra Tiyatro Makinesi-Robot oyununda sahne almıştır.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Beste Yurtaydın son olarak 2020 yılında Show TV ekranlarında yayınlanması planlanan Zemheri isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer almıştır. Henüz hangi karakterde oynayacağına dair detaylı bilgi yoktur.

19-12/29/beste-yurtaydinjpgg.jpg

ROL ALDIĞI DİZİLER

• Koca Koca Yalanlar,
• Dip,
• Kızlarım İçin,
• Kalp Atışı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN