Beyaz Saçlardan Kurtulmak İsteyenler Bu Numarayı Mutlaka Denesin! İşte Beyaz Saçlardan Kurtulmanın Yolu

Beyaz Saçlardan Kurtulmak İsteyenler Bu Numarayı Mutlaka Denesin! İşte Beyaz Saçlardan Kurtulmanın Yolu

Beyaz saçları sevmiyor musun? O zaman bu numarayı patates kabuklarıyla deneyin. Patates kabuklarıyla ilgili bu numara, siz farkına bile varmadan beyaz saçları azaltmanıza yardımcı olabilir!

Beyaz saç, hepimiz hayatımızın bir noktasında bununla uğraşmak zorundayız. Bazı insanlar ilk beyaz saçlarına yirmili yaşlarının başında kavuşurken, diğerleri çok uzun bir süre saçsız kalırlar. İlk beyaz saçınızı gördüğünüzde, geri dönüşün olmadığını bilirsiniz. Kesinlikle kalmak için buradalar! Bu durumu kabul edip o ağarmış saçları kafana takmayabilirsin ya da henüz bu konuda rahat değilsen onlardan kurtulmak için de her türlü şeyi yapabilirsin.

haberici.jpg

SAÇLARI BOYAMAK

Saçınızı boyamak oldukça yoğun bir aktivitedir. Bunu evde yapabilir veya bir kuaföre gidip başka birinin sizin için yapmasına izin verebilirsiniz, ancak her iki durumda da çok fazla zaman ve para gerektirir. Ayrıca, saçınızın güzel görünmeye devam etmesini istiyorsanız bunu yapmaya devam etmelisiniz. Neyse ki, artık çok daha ucuz ve en az saç boyası kadar etkili olan yeni bir numara var.

Bu numara için ihtiyacınız olan tek şey bir torba patates! Patates kabukları, katekolaz adı verilen bir enzim içerir. Bu enzim, cilt tonlarını eşitlemeyi amaçlayan kozmetik ürünlerde kullanılır. Ancak, bu enzim cildinizi eşitlerken aynı zamanda saçınıza biraz renk katabilir! Patates kabukları saçınıza zarar vermez, ki bu çoğu kimyasal saç boyası için söylenemez, bu yüzden denemeye değer, değil mi?

haberici2.jpg

NASIL YAPILIR?

Saçınızı patates kabuklarıyla boyamak kulağa tamamen saçma geliyor elbette ama işe yarıyor! Ve aynı zamanda süper kolay. Bunu yapmak için şu adımları izleyin:

Birkaç patatesi yaklaşık 20 dakika kaynatın.
Patateslerin kabuklarını çıkarın ve bir karıştırıcıda (patatesler değil, kabukları) karıştırın.
Saçınızı normalde yaptığınız gibi yıkayın ve sonrasında patates kabuğu lapasını saçınıza uygulayın.
Patates kabuğu lapasını en az 15 dakika bekletin ve ardından su ile durulayın.
Patates kokusundan kurtulmak için saçınıza bir saç maskesi veya saç kremi uygulayın. Bu kadar!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN