Beyaz Show konuğu Zach King, herkesi büyüleyecek | Zach King kimdir?

Beyaz Show konuğu Zach King, herkesi büyüleyecek | Zach King kimdir?

Zach King kimdir? sorusu gündem oldu. 6 Nisan cuma akşamı Beyaz Show konuğu Zach King olacak. Vine videoları ile meşhur olan Zach King bu akşam izleyicileri adeta büyüleyecek. Zach King kimdir, kaç yaşında? Beyaz Show hayranları tarafından merak edilip araştırılmaya başlandı. işte Zach King hakkında merak edilenler...

Zach King kimdir sorusunun yanıtını Beyaz Show'a konuk olacağı öğrenildiği andan itibaren araştırılmaya başlandı.  Zach King bu akşam Beyaz Show yeni bölümüne konuk olacak. Zach King Vine videoları ile meşhur oldu. Beyazıt Öztürk Zach King'e  programda ne gibi sorular soracak hangi sürprizleri yapacak? İşte Zach King kimdir sorusunun yanıtı ve programın ayrıntıları haberimizde....

6 Nisan Cuma akşamı Zach King'in Beyaz Show'a konuk olduğunu duyan Beyaz Show hayranları şimdi Google gibi arama motorlarında Zach King kimdir sorusunun yanıtını arıyor. Zach King Vine videoları ile bir anda fenomen olmayı başarmıştır. Beyaz Show konuğu Zach King kaç yaşındadır? Vine video işine nasıl, kaç yaşında başladı?İşte merak edilen konuk hakkında merak edilenleri sizler için derledik. 

BEYAZ SHOW KONUĞU ZACH KING KİMDİR?

Zach King, 4 Şubat 1991 tarihinde ABD, Oregon, Portland’da doğmuştur. Zach King, baba tarafından Çinli, anne tarafından ise Avusturya ve Nikaragualı'dır. Annesinin adı Marissa King’dir. Megan ve Annie King adında iki kız kardeşi vardır. İlk filmini 7 yaşındayken video kamera ile yaptı. Oregon’da Wilsonville Lisesini bitirdi. California’da La Mirada’da bulunan Biola Üniversitesinden 2012 yılında sinema ve Medya Sanatları bölümünden mezun oldu.

Zach King, 2008 yılında FinalCutKing.com adlı web sitesini açtı. Sitesinde verdiği yazılımı kullanarak görsel efektler kullanma hakkında eğitim ve ipuçları sundu. Belirli bir izleyici kitlesi oluştuktan sonra eğitim seminerleri satmaya başladı ve üniversite masraflarını çıkarmaya başladı.
Zach King, 2008 yılında YouTube‘a video gönderme başladı. 2010 yılında Hewlett-Packard‘in yaptığı bir yarışmada Londra Film Festivalinde birincilik kazandı. 2013 yılında YouTube‘un NextUp Yaratıcıları yarışmasını kazandı.

Zach King, Eylül 2013 ayından itibaren Vine hesabını açtı ve 6 saniyelik kısa filmler eklemeye başladı. Gerçek hayatta bir film yapımcısı olan Zach King‘in Vine için çektiği ilüzyon videolarıyla fenomen olması fazla uzun sürmedi. Bilgisayar efektlerini de videolarında oldukça fazla kullanan Zach King, film yapımında post-production ve editing konusundaki yeteneklerini sergilerken esprili bir dil de kullanıyor.

Zach King, 28 Aralık 2014 tarihinde Rachel King ile evlendi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN