Beyin Yakan Zihin Gücü Testi: 5 saniyede baykuşların arasındaki gizli kediyi bul? Dahi misin? Normal zeka mı?

Beyin Yakan Zihin Gücü Testi: 5 saniyede baykuşların arasındaki gizli kediyi bul? Dahi misin? Normal zeka mı?

Beyinizi yoracak görsel zeka testi ile dikkat ve beyin gücünüzü gösterin. Burada önemli olan dikkatli olmak. Görselde bulunan baykuşların arasında gizli bir kedi saklı. Onun bulmanız için sadece 5 saniyeniz var. Hazırsanız başlayalım?

Merakla çözülen görsel ve zeka testleri hem eğlenmenizi hem de dikkatinizi ölçmenize yardımcı olmaktadır. Eğlenmenin yanı sıra kendi beyin gücünüzü de ortaya çıkarmanızı sağlayan bu testlerden baykuş testi sizi biraz zorlayabilir. Hem vakit hem de dikkatinizi ayarlayarak görselde gizlenen kediyi sadece 5 saniyede bulmaya çalışın. "Ben yaparım zekama güveniyorum" diyorsanız sizi testimize alalım.

GİZLİ ZİHİN GÜCÜNÜ KANITLA! HEM DE 5 SANİYEDE

Vereceğimiz görselde baykuşların arasında kendini saklayan minik bir kedimiz var. Kulağınıza kolay gelse de çoğu insan maalesef kediyi bulamıyor. Bunun için sınırsız bir vakiniz yok onu belirtelim. Sadece 5 saniyeye sahipsiniz. Bundan dolayı mantığını kullanmanız işinize yarayabilir. Dikkatinizi tamamen görsele verip o kediyi daha kısa bir sürede de bulabilirsiniz.

kedi.jpg

İşte görselimiz. Çok sayıda baykuş ama aralarında tatlı bir kedicik var. Eğer 5 saniyeden daha hızlı bulabilirseniz, zihin gücünüzün farkına varın. Çünkü kimse 5 saniyede kediyi fark edemiyor.

İŞTE ZEKA TESTİMİZİN CEVABI

5 saniye içerisinde kediyi bulabildiniz mi? Çoğunuz kedinin bıyıklarını aradınız değil mi? Ama cevap burundaydı. Burun detayına dikkatli baktığınız da saklanan kediyi bulabilirdiniz. Eğer 5 saniye ya da daha az vakitte bulduysanız siz gizli zekanızı kullananlardansınız. 5 saniye üzeri bulduysanız dikkat sorununuz var demektir. Yani normal bir zekaya sahipsiniz.

keditesti.jpg

Peki siz baykuşların arasında saklanan kediyi kaç saniyede buldunuz? Yorumlara yazın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN