Bir an olsun yanından ayrılmamıştı: Billur Kalkavan'ın 13 yıllık hayat arkadaşı sessizliğini bozdu! Ölüm nedeni...

Bir an olsun yanından ayrılmamıştı: Billur Kalkavan'ın 13 yıllık hayat arkadaşı sessizliğini bozdu! Ölüm nedeni...

Bir süredir hastanede kanser tedavisi gören ve sık sık mücadelesinden bahseden Billur Kalkavan, hayatını kaybetti. Billur Kalkavan'ın ölümü sanat camiasını yasa boğarken 13 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı, oyuncunun kesin ölüm nedeninin açıkladı. Buğra Bahadırlı'nın sözlerini duyanlar şok oldu! Bakın Billur Kalkavan'ın kesin ölüm nedeni neymiş?

Sanat camiası bu haberle yıkıldı! 6 aydır akciğer kanseri mücadelesi veren ünlü oyuncu Billur Kalkavan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ölümüyle herkesi yasa boğan Kalkavan'ın 13 yıldır birlikte olduğu Buğra Bahadırlı, ünlü oyuncunun kesin ölüm nedenini açıkladı. Duyanların yürekleri sızladı. İşte detaylar...

6 AYDIR TEDAVİ GÖRÜYORDU

Ünlü oyuncu Billur Kalkavan 6 aydır karaciğer kanseri tedavisi görüyordu. Hastanede bakım altında tutulan Kalkavan, hayata sonsuza dek veda etti. Billur Kalkavan'ın ölüm haberi sanat camiasını yasa boğdu.

mklll-1.jpg

BİLLUR KALKAVAN NEDEN ÖLDÜ?

13 yıldır Billur Kalkavan ile aşk yaşayan Buğra Bahadırlı, ünlü oyuncunun kesin ölüm nedeninin açıkladı. Tedavi sürecinin iyi gittiğini söyleyen Bahadırlı, "Kanser tedavisi iyi gidiyordu. Ne var ki kemoterapi sırasında vücudunda bir mantar türemiş. O mantar da enfeksiyona neden olmuş. Buna bağlı olarak bağışıklık sistemi iyice zayıfladı. Son iki hafta ne yemek yiyebildi ne de uyuyabildi. İki gün önce yoğun bakıma alındı ama kalbi daha fazla dayanamadı. Sabah 3.45'te kalbi durdu" ifadelerini kullandı.

mhhhh.jpg

PAZARTESİ GÜNÜ DEFNEDİLECEK

Sevgilisi Billur Kalkavan'ın ölümüyle yıkıldığını belirten ve cenaze işlemleri ile ilgili bilgi paylaşan Buğra Bahadırlı, "Cenaze töreni henüz belli değil. Nereye defnedeceğimizi kardeşiyle karar vereceğiz. Büyük bir olasılıkla pazartesi günü defnederiz" dedi.

"BERABER YENMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Öte yandan geçtiğimiz hafta programa katılan Buğra Bahadırlı, Billur Kalkavan hakkında şunları söylemişti:

"Billur'un inşallah tedavisi iyi gidecek. 2 kemoterapisi daha kaldı. Daha sonra doktor tekrar kontrol edecek. Gelişimi çok iyi. Tetkiklerden iyi sonuçlar geldiği için daha radyolojiye girmeden olumlu bir sonuç bekliyorlar doktorlar. Dram senaryosu oluşturmak isterseniz üzüleceğiniz çok şey var. Ama biz sürekli tablonun pozitif taraflarına odaklanıyoruz. Bu sürecin içerisinden zihnen de sağlıklı bir şekilde geçmeye çalışıyoruz."

asasa.jpg

BİLLUR KALKAVAN KİMDİR?

Billur Kalkavan, 2 Kasım 1962 yılında İstanbul'da Abdülmecid'in en büyük oğlu Zülüflü İsmail Paşa'nın torunu olarak dünyaya geldi. 1969 yılında Ayrı Dünyalar filminde Erol Taş'ın canlandırdığı kötü adam tarafından fidye için kaçırılan bir çocuğu canlandırdı. Lise öğrenimine Kadıköy Anadolu Lisesi'nde başlasa da ilk senesinde sınıfta kalınca lise eğitimini ABD'de tamamladı ve Kaliforniya Üniversitesi'nden psikoloji dersleri aldı. 1980'li yıllardan itibaren tiyatroya ağırlık verdi. 2011 yılında Turkcell reklamında oynadı. Aynı yıl HTV kanalında 00:00–01:00 arası cinsel hayat ile ilgili bir program yaptı. 26 Ekim 2021 yılında annesi Nuyan Kalkavan hayatını kaybetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN