Bir Zamanlar Çukurova Furkan Palalı'dan Yepyeni Proje! Hazır Olun, Büyük Fırtına Estirecek

Bir Zamanlar Çukurova Furkan Palalı'dan Yepyeni Proje! Hazır Olun, Büyük Fırtına Estirecek

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başarılı performansıyla tüm gözleri üzerine çeken Furkan Palalı diziden ayrılıyor. İki sezondur dizide rol alan eski modelin yeni projesi bile belli oldu. İşte Furkan Palalı’nın yeni projesi...

Modellikten oyunculuğa geçen Furkan Palalı, iki sezondur Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alıyor. Dizideki başarılı performansıyla tüm gözleri üzerine çeken yakışıklı oyuncunun diziden ayrılma kararı aldığı ve yeni projeye başladığı ortaya çıktı. İşte Furkan Palalı’nın yeni projesi...

YENİ PROJEYE BAŞLIYOR

İki sezondur Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 'Fikret Fekeli' karakterini canlandıran Furkan Palalı'nın yeni bir filmde rol alacağı ortaya çıkmıştı. Filmin ismi sır gibi saklanırken nihayet ilk bilgiler ortaya çıktı.

a7-21.jpg

DİJİTAL PLATFORMDA YAYINLANACAK

Gelen bilgiler göre Furkan Palalı Statü Film tarafından çekilecek Canım Merkez isimli filmde rol alacak. Aynı zamanda filmin bir dijital platformda yayınlanacağı belirtildi.

YILDIZ İSİMLER BİR ARADA

Filmin yönetmeni ise Hakan Kurşun olduğu ve İlayda Erkök, Goncagül Sunar ve Duygu Mercan gibi isimlerin filmde rol alacağı öğrenildi. Ancak filmin konusuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

HAYALİ SONUNDA GERÇEKLEŞİYOR

Modellikten oyunculuğa geçtikten sonra birçok önemli dizide rol alan Furkan Palalı artık bir filmde oynamak istediğini belirtmişti. Belli bir süre dizilere ara vermek istediğini belirten Palalı'nın sonunda hayali oldu.

a3-99.jpg

FURKAN PALALI KİMDİR?

Furkan Palalı, 27 Ekim 1986 tarihinde Konya'da doğmuştur. Bir abisi vardır. Ortaokulu Konya Özel Diltaş Lisesi'nde okudu. Liseyi ise Konya Dolapoğlu Anadolu Lisesinden mezun olarak bitirdi. Konya'da okuduğu sırada o sıralar Türkiye Basketbol Birinci Liginde mücadele eden Kombassan Konyaspor'un altyapısında basketbol kariyerine başladı. Burada 7 yıl basketbol oynadı. Sonra 2000 yılında Tofaş kulübü Konya şubesine transfer oldu. Burada da 2 yıl süren başarılı mücadelesinden sonra üniversite kariyerine devam etmek amacıyla basketbola veda etti.

2003 yılında Üniversite içinAnkara'ya giderek kazandığı AnkaraHacettepe ÜniversitesiJeoloji Mühendisliği bölümünde okuyarak eğitimini tamamladı. Yüksek lisans için de İstanbul Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde yüksek lisans öğrenimini sürdürmektedir.

a6-30.jpg

Ankara'da üniversitede okurken aynı zamanda aldığı 6 aylık yaratıcı drama eğitiminin yanında Tuncay Özinel'den tiyatro oyunculuğu eğitimi ve Ferdi Merter'den de karakter oyunculuğu eğitimleri aldı.

Bir arkadaşının vasıtasıyla okul döneminde kayıt olduğu Ankara merkezli bir ajansta modellik kariyerine başladı. 190 cm. boyunda ve 81 kg. olan Furkan Palalı, 2009 yılından beri mankenlik yapmaktadır. 2010 yılında İstanbul'dan gelen teklifleri değerlendi ve Selin Boronkay - S Management ajansına bağlandı. 2010 yılından itibaren de birçok ulusal ve uluslararası defilede yer aldı. 2010 yılında Tuncay Özinel tiyatrosunda da oyunculuğa başlamıştır.
2011 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katıldı ve birinci oldu. Ardından da Best Model of the World yarışmalarında da birinci seçilmesiyle adını duyurdu.

Ayrıca 2011 yılında, Tuncay Özinel Tiyatrosunda yazarlığını Tuncay Özinel,Hikmet Ferudun Es, Can Ataklı, Yılmaz Özdil'in birlikte yaptıkları "Uyan Uyan Gazi Kemal" adlı tiyatro oyunda yer aldı.

2011 yılında senaristliğini ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı ve başrollerde Fikret Kuşkan, Şenay Gürler, Menderes Samancılar, Arif Erkin Güzelbeyoğlu gibi oyuncuların olduğu "Hayat Devam Ediyor" adlı dizide oynadı.

2012 yılında başrollerini Hazal Kaya, Tuğçe Kazaz ve Tardu Flordun ile paylaştığı "Son Yaz Balkanlar 1912" dizisinde oynadı. 2013 yılında da Ekin Türkmen ve Müge Boz ile birlikte başrol olarak "Aşk Emek İster" adlı dizide oynadı.

Furkan Palalı,2014 yılında senaristliğini ve yönetmenliğini Osman Sınav'ın yaptığı Milli İstihbarat Teşkilatı'nı konu alan televizyon dizisi "Kızıl Elma" televizyon dizisinde; Pelin Akil, Zeynep Eronat, Erdal Cindoruk gibi oyuncularla başrol oynamıştır.

2015 yılında Şeyh Hamid-i Veli'nin (Somuncu Baba) hayatını konu alan "Somuncu Baba Aşkın Sırrı" adlı sinema filminde Somuncu Baba Şeyh Hamid-i Veli rolünde Furkan Palalı oynarken diğer rollerde Gürkan Uygun, Saruhan Hünel, Sinan Albayrak, Kenan Bal, Emin Olcay, Haldun Boysan, Tuvana Türkay, Ali Sürmeli, Suna Selen, Fırat Tanış, Yunus Emre Yıldırımer gibi oyuncular oynamıştır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN