Bir Zamanlar Çukurova'nın Gaffur Geri Dönüyor! İşte Bomba Dönüşün Zamanı Ve Kanalı...

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gaffur Geri Dönüyor! İşte Bomba Dönüşün Zamanı Ve Kanalı...

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile sevenlerinin kalbini fetheden Bülent Polat ekranlardan 3 ay ayrı kalabildi. Bir Zamanlar Çukurova'nın Gaffur'u Kanal D ekranlarının yaz dizisi Seversin ile yeniden izleyicileri ile buluşacak.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile gönüllere taht kuran isim şaşkınIık yaratan yaz projesi ile ekranlara dönüyor. Sevenlerinin inanamadığı habere göre Bülent Polat Kanal D ile el sıkıştı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Gaffur karakterine hayat veren ünlü oyuncu Bülent Polat ekranlardan ancak 3 ay ayrı kalabildi. Kanal D ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanan yaz dizisi ile yeniden sevenlerinin karşına çıkacak.

gaffur-bir-zamanlar-cukurova.jpg

BÜLENT POLAT 3 AY AYRI KALDIĞI EKRANLARA GAFFUR'DAN ÇOK DAHA FARKLI BİR ROL İLE DÖNÜYOR

Bülent Polat'ın Kanal D ekranlarında yayınlanan yaz dizisinde konuk oyuncu olarak rol alacağı belirtiliyor. Bülent Polat'ın Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Gaffur karakterinden çok farklı bir karaktere hayat vereceği de magazin dünyasında konuşuluyor. Ekranlardan 3 ay ayrı kalan Bülent Polat'ın yeni rolü merak ediliyor.
çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan dizide dikkat çeken bir karakterle 3 aylık aranın ardından tekrar izleyici karşısında olacak.

gaffur-geri-donuyor.jpg

4 YILDIR BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA DİZİSİNDE GAFFUR'A HAYAT VERİYORDU

Sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova Haziran ayında dört sezondur devam eden macerasına final yaparak son verdi. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde şen şakrak bir insan olan Gaffur'a hayat veren Bülent Polat'ın ekranlara döneceği karakterin ise çok farklı olacağı iddia edildi. Bülent Polat bu yaz başı Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlanan Seversin isimli aile dizisinde konuk oyuncu olacak. Eğlenceli aile dizisi olan Seversin her çarşamba günü Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.

BÜLENT POLAT İLK KEZ KANAL D DİZİSİ İLE İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKMIŞTI

8 Mart 1979 doğumlu olan 43 yaşındaki oyuncu Bülent Polat aslen Tuncelilidir. Bülent Polat ilk kez izleyici karşısına yine Kanal D ekranlarında yayınlanan İnadına Yaşamak isimli dizi ile çıkmıştı. Bülent Polat pek çok dizide irili ufaklı projelerde rol aldı. Bülent Polat'ın Seversin dizisindeki sürpriz rolü merakla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN