Birlikte İlk Fotoğraf Sosyal Medyayı Karıştırdı! Hiç Böyle Görmediniz

Birlikte İlk Fotoğraf Sosyal Medyayı Karıştırdı! Hiç Böyle Görmediniz

Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz öyle bir poz verdi ki görenlerin, "Yeni bir aşk mı doğdu" yorumlarının yapılmasına sebep oldu. İkilinin samimi pozları sosyal medyanın gündemine otururken, pozun verilmesine neyin sebep olduğu da kısa sürede ortaya çıktı.

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz ikilisi, Şahmaran dizisiyle bir araya geldi.

Dizinin ilk sezon çekimleri Eylül ayında gerçekleştirildi. Netflix'te yayınlanacak olan dizinin henüz ilk sezonu ekranlara gelmeden ikinci sezonunun çekileceği haberleri verildi.

Ancak Sarıkaya ve Deniz diziyle ilgili konuşmamaya özen gösteriyor. Dizinin sürprizinin kaçmasını istemeyen oyuncuların bu tavrı ise bekleyenlerin merakını giderek artıyor.

1-001.png

SERENAY SARIKAYA VE BURAK DENİZ'DEN OLAY POZ

Serenay Sarıkaya 1 Temmuz'da 30 yaşında baştı. Sarıkaya'nın doğum gününde sosyal medyadan paylaşım yapan Burak Deniz, rol arkadaşının doğum gününü bir fotoğrafla kutladı.

İki oyuncunun da ‘Adana Business’ yazılı tshirtleri dikkatlerden kaçmadı.

Fotoğrafın, çekimleri Adana’da gerçekleşen Şahmaran’ın setinden olduğu anlaşıldı. Serenay Sarıkaya fotoğrafı kendi instagram hesabına da taşıdı.

İkilinin dizi çekimlerinde rol aldığını bilmeyenler "yeni bir aşk mı" doğuyor sorusunu sordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN