Bizden Uyarması: Bu 2 Burç İçin Zor Bir Gün Başlıyor! Sizde Bu Burçlardan Birisi misiniz?

Bizden Uyarması: Bu 2 Burç İçin Zor Bir Gün Başlıyor! Sizde Bu Burçlardan Birisi misiniz?

6 Ağustos 2022 Cumartesi günü için yıldızlar ne diyor? Bu gün hangi burçtakilerin yüzü gülerken hangi burç insanlarının yüzü asılacak? Bu güneşli cumartesi günü işte şansın yanında olacağı burçlar ve yüzleri gülmeyecek olanlar...

6 AĞUSTOS 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Görünüşe göre bu cumartesi, bir şeyi görmezden gelmenin, sizden ona karşı bir şey yapmanızın beklenmediği anlamına gelmeyeceğini anlayacaksınız.

Evde olan bazı şeylere göz yumacaksınız ama aynı zamanda kendinizi aileye yakın tutuyorsunuz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu cumartesi sağlığınıza öncelik vermek isteyebilirsiniz çünkü küçük bir komplikasyon riski olabilir.

Genelde ne yaptığınıza ne yediğinize ve kendinizi hangi risklere atabileceğinize çok dikkat etmeyeceksiniz. Bazı Boğalar, bir süredir üzerlerinde olan sorumluluğu görmezden geldiklerini fark edebilirler.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Görünüşe göre bu cumartesi, hayatlarınız tamamen farklı olsa bile, kendinizi bir arkadaşınızla karşılaştırma eğiliminde olacaksınız.

Partneriniz, gözden kaçırdığınız noktalara dikkatinizi çekmedikçe, hayatınızdaki bir şeyin doğru gitmediğini düşünüp duracaksınız.

5-001.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Aşk hayatınız bu cumartesi gündemde olacak: Sakın başka bir şeye odaklanmaya çalışmayın.

Bugün kesinlikle partnerinizle veya sevdiğiniz kişiyle iletişim halinde olmalısınız. Onu etkilemek için alışverişe bile gidebilirsiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu cumartesi günü, planlarınızı gerçekleştirememe riskini alacağınız anlamına gelse bile büyük resme odaklanmayı ve detayları tamamen görmezden geleceksiniz.

Neyse ki, bu o kadar stresli bir gün olmayacak ve partnerinizin desteğinden de yararlanacaksınız. Aileden daha genç biri kişisel bir çaba için sizi teşvik etmeye çalışacak ama bundan çok etkilenmeyeceksiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bir arkadaşınıza uyarak ekstrem sporlar ya da benzeri bir aktiviteye katıldığınız heyecan verici bir cumartesi sizi bekliyor.

Bu, evdeki tüm endişelerinizi ve sorumluluklarınızı unutturacak ve bu durumdan çıktığınızda kendinizi çok rahatlamış hissedecek ve halinizden memnun olacaksınız.

6.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Mevcut eğilim, insanları ikna edebilecek yeterli belagatle kendinizi ifade etmenizi sağlayacaktır, ancak yine de kendinize karşı çok eleştirel olacaksınız.

Öğleden sonra bu duruma, belki de sevdiğiniz birine karşı aşırı ilginiz nedeniyle bir dereceye kadar dikkat dağınıklığı eklenecek. Ne olursa olsun bu kişinin peşinden gidecek kadar inatçı olacaksınız.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu cumartesi oldukça zor bir insanla uğraşacaksınız ama görünüşe göre sakin ve nazik tavrınızla onu kazanacaksınız.

Ayrıca başkalarının ne düşündüğüne fazla önem atfettiğinizden geri bildirim almaya da çalışacaksınız. Bugün almanız gereken önemli hayat dersleri olmayacak, bu nedenle önünüzde genel olarak rahat bir gün var.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Belki de işle ilgili bir aktivite nedeniyle, günü çok önemli bir kişinin yanında geçirme şansına sahip olacaksınız.

O kişiyle beraberken bazı hayal kırıklıklarınızı gün yüzüne çıkarabilirsiniz ama yine de iyi bir arkadaş olacaksınız.

8.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Karşınızdaki kim olursa olsun, her şeyi olduğu gibi söylemekten kesinlikle korkmuyorsunuz ve bu size büyük bir özgüven artışı getirecek.

Benzer şekilde bugün yaratıcılığınız, doğru kararlar verme ve mantıksal problemlerle başa çıkma becerinizin tamamı gelişmiş olduğu için eğitim amaçlı aktiviteler açısından da harika bir gün olacak.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Yaptığınız işte en iyisi olduğunuzu göstermek için çok çalışacağınız rekabetçi bir gün sizi bekliyor.

Bunu göstermek için biraz para yatırmaya bile hazırsınız. Bunun dışında, zaman geçirmek istemeyeceğiniz insanlarla birlikte olacaksınız. Akşam saatlerinde tadını çıkarmanız için bazı basit zevkler sizi bekliyor olacak.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu cumartesi, başınıza gelebilecek en kötü şey gibi görünen, baştan çıkarıcı şeylerden kaçacaksınız, ancak daha yakından bakıldığında, bazı sınırları aşmanın sizin için iyi olacağını fark edebilirsiniz.

Sabah saatlerinde küçük bir yanlış anlaşılma ve geçici hayal kırıklığı riski olabilir ama bu çok endişe edilecek bir şey değil.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN