Black Cuma ne zaman, bugün mü? Şahane Cuma indirimleri ne zaman başlıyor? 2022 Kasım indirim günleri

Black Cuma ne zaman, bugün mü? Şahane Cuma indirimleri ne zaman başlıyor? 2022 Kasım indirim günleri

Halk dilinde Black Cuma olarak bilinin indirim günleri Kasım ayında gerçekleşirken aynı zamanda efsane cuma, şahane cuma olarak da adlandırılıyor. 2022 Şahane cuma ne zaman? 25 Kasım Cuma efsane cuma mı? İşte detaylar...

Efsane cuma için vatandaşlar bekleyişe geçerken indirimli ürünler için hazırlıklar başladı. Milyonlarca kişinin sabırsızlıkla beklediği black friday indirim süresinin uzatıldığı belirtildi. Black friday olarak bilinen indirim günleri 1961 yılından bu zamana kadar her sene gerçekleşiyor. Peki 2022 Black Cuma ne zaman?

2022 ŞAHANE CUMA NE ZAMAN?

Mağazalarda ki ürünlerde indirimler yapılırken büyük fırsat elde etmek için oldukça sevindirici bir uygulamadır. 2022 indirim günlerinin uzatıldığı belirtilirken Black friday bu sene 25 Kasım Cuma gününe denk gelmektedir.

BLACK FRİDAY NEDİR?

ABD'de Şükran Günü olan Kasım ayının dördüncü cumasını ifade eden Black Cuma, 1952 yılından bu zamana kadar Noel alışveriş sezonu kabul edilirken farklı markalarda çeşitli indirimler yapılacağı duyuruldu. Dükkanlar erken saatlerde açılırken hava aydınlanmasıyla beraber vatandaşlar mağazaların önünde kuyruk oluşuyor. Hava kararana kadar devam eden bu indirime bu nedenle ''black'' ismi veriliyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN