Boğaç Aksoy, öldü haberlerine isyan etti

Boğaç Aksoy, öldü haberlerine isyan etti

Son olarak Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Volkan Komiser rolü ile ekrana gelen genç oyuncu Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyor. Genç oyuncu, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla hakkında çıkan “öldü” haberlerine isyan etti.

Fenomen dizi Arka Sokaklar’da Volkan Komiser rolüyle tanınan genç oyucu Boğaç Aksoy, geçtiğimiz mayıs ayında lenf kanserine yakalandığını duyurmuştu. Kemoterapi gören oyuncunun tedavisi, koronavirüse yakalandığı için yarım kalsa da koronavirüsü atlatır atlatmaz kök hücre tedavisine devam edecek.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve tedavisiyle ilgili süreçleri takipçileriyle paylaşan Boğaç Aksoy, hakkında çıkan öldü iddialarına isyan etti. Sosyal medyada öldüğüne dair çıkan haberleri yalanlayan Boğaç Aksoy, “Arkadaşım böyle şeyler yazmayın yanlış böyle yazılar çok şükür ben gayet iyiyim bir gazete de haber geçmiş aile dostlarımız ailemizi arıyorlar telaş etmişler lütfen böyle hassas bir dönemde çok yanlış” açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN